Община Русе отдава под наем два терена в Лесопарка за въжени атракциони

5
Наемът на месец е съответно 700 лв. без включен ДДС и 460 лв. без включен ДДС /Снимката е илюстративна/
Наемът на месец е съответно 700 лв. без включен ДДС и 460 лв. без включен ДДС /Снимката е илюстративна/

Два горски терена в Лесопарк „Липник“ ще бъдат отдадени под наем от Община Русе за изграждане на въжени атракциони.

Това ще стане съгласно изработения план-схема за въжени атракциони и павилион за хранене. Предложението ще се гледа на юлската сесия на Общинския съвет, предава Русе Медиа.

Първият терен е с площ 3500 кв. м, а вторият е 2300 кв. м. Изготвени са експертни оценки от независим оценител, според които пазарната наемна стойност на месец е съответно 700 лв. без включен ДДС и 460 лв. без включен ДДС.

Това ще бъдат и началните наемни цени на месец, а процедурата ще се проведе по реда на Глава Пета „Провеждане на публичен търг или публично оповестен конкурс“ от Наредба №1, на Общински съвет-Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Александрова
    Инвеститор дали ще намерите за Текето? Защото не е все едно дали е в град Русе или извън града на 20км. Представяте ли си колко родители от града няма да заведат детето си заради разходите до там - път и храна? Поне в Западен парк Приста да го бяхте направили, малко да посъживите парка и има градски транспорт до там, а до Николово?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари