Облачно, на места и мъгливо време утре

0
Повече за времето може да намерите на  http://vreme.to
Повече за времето може да намерите на http://vreme.to

Облачно, на места и мъгливо. Превалявания няма да липсват. По-значителни ще бъдат те около Централна Стара планина и в Югоизточна България. Разкъсвания на облачността ще има над крайните западни и североизточни части. Вятърът ще е от север-северозапад, до умерен в Източна България. Максимални температури между +10° и +15°, на места в Северна България и котловините в Западна България – до +9°.

Планините. Облачно, мъгливо с превалявания от дъжд, над 1600-1800 метра – и от сняг. Вятърът ще е до умерен от североизток-север. Към вечерта над източния дял на Стара планина вятърът ще се засили още. Дневните температури до 1800 метра ще са в границите +10° и +2°, по най-високите части – до -4°.

Европа. По-значими ще бъдат валежите над Североизточна Европа, Германия, Великобритания и Ирландия, Югоизточна Европа, Южна Италия и о-в Сицилия. Над останалата част от континента ще се редуват облаци и слънце, но почти без валежи. Към Централна и Източна Европа ще се спускат студени въздушни маси от северозапад-север, а максималните температури ще са до +10° и +15°. Най-топло остава в Югозападна Европа с температури до и малко над +25°.

Повече за времето може да намерите на  http://vreme.to

Източник: vreme.to
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари