Няма да спират движението по бул. „Тутракан“ по време на ремонта му

0
Няма да спират движението по бул.  „Тутракан“ по време на ремонта му

С официална първа копка започнаха същинските дейности по реконструкцията и разширението на булевардТутракан“ от Захарния завод до Граничния контролно-пропускателен пункт Дунав мост. Почти целият кметски екип на Русе начело с Пламен Стоилов и заместник-кметът на Гюргево Алесандру Владу присъстваха на церемонията, като споделиха и повече подробности за предстоящото по проекта, който трябва да бъде приключен до края на годината.

Предвижда се във всяка от двете посоки да има по три ленти за движение, а на места платното ще бъде повдигнато с около 2 метра. Пламен Стоилов и неговият заместник Димитър Наков гарантираха, че по време на изпълнението на строително-ремонтните дейности няма да има пълно спиране на движение по булеварда. Ще се работи във всяко от платната последователно, като трафикът ще бъде пренасочван в другото.

Наков избори 6 основни етапа. Първият включва изграждане на южната част от трасето между блоковете при Захарния завод и района след кръстовището на въглеподаването до ТЕЦ-Русе.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари