Предстои основен ремонт на три улици и булевард в Русе

12
Ще се направи рехабилитация на съществуващата асфалтова настилка, а в участъците с големи деформации ще се изпълни реконструкция
Ще се направи рехабилитация на съществуващата асфалтова настилка, а в участъците с големи деформации ще се изпълни реконструкция Снимка: Община Русе / архив

Ще се направи рехабилитация на съществуващата асфалтова настилка, а в участъците с големи деформации ще се изпълни реконструкция

Община Русе има инвестиционно намерение за изпълнение на основен ремонт на ул. „Муткурова“, ул. „Мостова“, ул. „Войводова“ и бул. „Цар Фердинанд“, съобщиха от общинската администрация.

За ул. „Муткурова“, ул. „Мостова“ и ул. „Войводова“ се предвижда бордюрите да бъдат подменени с нови, на места и тротоарните настилки също ще бъдат обновени. Ще се направи рехабилитация на съществуващата асфалтова настилка, а в участъците с големи деформации ще се изпълни реконструкция.

По бул. „Цар Фердинанд“ тротоарните настилки ще бъдат запазени поради доброто им състояние. Предвижда се рехабилитация на съществуващите асфалтобетонови настилки по уличната платна и реконструкция на настилката в участъците с големи деформации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    19
    СвръхАз
    Да ве, що не ги шамарим?!
  • 6
    18
    10 стинки
    Най-важното по пешеходните пътеки да не се правят водоеми, че почвам да вампирясвам и може да удавя някой кмет и архитект на някоя пешеходна пътека.
  • 8
    17
    Русенка
    А тротоарите на ул. Николай Здравков кога ще ги направят? Минават разни...., разкопават за какво ли не, замажат с малко асфалт, който след дъжд хлътва, а и оставят засипани с баластра тротоари, които няма кой да измете И кога общината ще започне да глобява паркиралите на тротоарите коли. Та те са по 1,5 - 2 тона. Какво повече да коментираме!
  • -12
    16
    До 15:
    Едно време баба ти все по велоалеи ли си караше текерлека? Оплакваше ли се, че ѝ друса калдъръма? А седалката слагаше ли си?
  • 19
    15
    Томова
    Наистина случващото се по Плиска е безобразие. Велоалеите вълнообразни и подскачаш като караш. как пък една нормална велоалея няма в тоя пропаднал град?! Може би само тази по Цар Освободител донякъде. В другите градове няма такова безобразие. Равни и гладки настилки. А тук държаха камъните върху изкопите за ВИК месеци наред под предлог да се слегне и утъпче, накрая пак на никъде, а велоалеята по Плиска отдавна трябваше да се случи, но не и с твоа незадоволително качество, Няма ли протоколи за приемане на обекта, не са ли видели, че е калпаво? И защо предизборно бързаха да я асфалтират, преди да са положили стабилна и гладка основа? Всичко е окепазено и е по-добре Пенчо да бъде изправен пред съда да отговаря за това, а не да си прави сметки за нови обекти, които ще са със същия провал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари