Националния селекционер по волейбол Пламен Константинов гост на Община Русе

0

Днес, кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов прие в кабинета си националния селекционер по волейбол Пламен Константинов.

На срещата присъстваха още зам.-кметът по европейско развитие д-р Страхил Карапчански, главният архитект на Община Русе арх. Живка Бучуковска, секретарят на Общината г-н Димитър Генков, както и Валери Андреев – президент на ВК "Дунав".

Кметът Пламен Стоилов благодари на Пламен Константинов, че лично е дошъл да зарадва подрастващите състезатели от волейболния клуб.

„През 2016-а Русе ще е европейски град на спорта.Имаме прекрасна нова Спортна зала – „Булстрад Арена“, на която й отива атрактивен мъжки спорт като волейбола. Надяваме се да имаме шанса да посрещнем в Русе голямо Световно първенство по волейбол и да аплодираме в залата Пламен Константинов и целия отбор“, заяви кметът.

Пламен Константинов благодари за оценката и заяви, че е готов да съдейства, заедно с представители на Федерацията, за възраждането на русенския волейбол.

„За нас е важно Русе да си върне позициите във волейбола, затова заедно ще работим в тази посока“, каза още кметът.

По думите му, Общината насърчава и създава условия за масов спорт, тъй като само тогава ще се развиват успешно и елитни спортове.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари