НАТО: Подготвяме се война с Русия или терористични групи

0
Алиансът има сценарий за руско нападение на територията на съюзник
Алиансът има сценарий за руско нападение на територията на съюзник

Алиансът има сценарий за руско нападение на територията на съюзник

НАТО се подготвя за най-голямото си учение от десетилетия насам. В него ще участват около 90 000 военнослужещи.

То ще започне следващата седмица под името "Непоколебим защитник". Агенциите съобщават, че сценарият е руско нападение на територията на съюзник от алианса, предава Bulgaria On Air.

Председателят на Военния комитет на НАТО предупреди, че е нужна подготовка. Ако се наложи - и за война.

"Не всичко може да бъде планирано. Затова ние трябва да сме подготвени за конфликт, ако Русия или терористични групи ни нападнат. Ние не търсим конфликт, но трябва да бъдем подготвени, ако те ни атакуват. Трябва да осъзнаем, че мирът не е даденост. И затова ние, силите на НАТО, се подготвяме за конфликт", обясни адмирал Роб Бауер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    6
    Слава НАТО
    Ами то реално погледнато ТеруZZстан си е терористична държава. Показа го нападайки чужда суверенна държава като нашата братска Украйна, за да й заграби територията!
  • 0
    5
    тоди
    Болни мозъци!
  • 4
    4
    Странна Работа
    Терористичните групи преди 1993 година бяха обявявани за революционери,партизани.Тяхната кауза не се коментира,а префасонира.Всички са под общ знаменател"терористи".Ако българите изразят неподчинение и решат да спасят държавата си и съхранят идентичноста си,културата,писменноста и хванат оръжие ще бъдат обявени за терористи.Хартата за правата на човека не осъжда когато има възстание от един безправен и поробен народ подложен на издевателства,унижение и унищожение.Всеки народ има право да се защити с оръжие ако е заплашен от съществуване и разрушаване на държавноста му.Подложен е на мъки и страдание.Режимът който мачка един народ,нация не е задължително да прилича на апартейд.Различни са методите най вече чрез дискриминация и обезправяване,липса на правосъдие и спазване на законният ред от тези които го творят и е определено със закон да го опазват и съхранят.И няма ли дискриминация в България,тиха? Възрастова? Беззаконие? Безправие? Унижение? Кой ще отрече? Тогава какво правим?Няма ли незачитане на изконни конституционни права? Не бива да се заравят главите в пясъка.Това е истината.Народа е подложен на тормоз от силови банди,парламент,безправие и безумни съдебни атаки от съдебни изпълнители.Какво стана със закона за фалита на физическото лице? И ред други работи?
  • 1
    3
    Градски Кенеф
    Ще се разхвърчат натовски и англосаксонски лайни и пикни,те,техните и на техните подръжници.Третият РиМ е разгневен.Опита за възстановяване на свещенната римска империя отива към крах и неуспешен край.Новият кръстоносен поход е в друга посока този път.Борбата е за ресурси,земя,търговски пътища,влияние,контрол и геополитическо преразпределение на влияние и 100% контрол.Объркаха пак посоката и пикаят срещу вятъра.Този път прекалиха.Ще се влачат гладни и жадни като войските на Наполеон в посока обратна от където са дошли.По пътя хората са ги убивали и са им отказвали подслон.Хора от други народи,Поляци,Чехи.Зле са свършили.
  • 5
    2
    Az
    Гответе се за война. Няма да се размине. Освен ако Тръмп не стане президент.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари