Надрусан младеж си го извади в автобус и опика пътниците

0
Полицията го обезвреди след шест спирки
Полицията го обезвреди след шест спирки

Луд екшън се разигра в автобус 211 в Бургас в късния следобед днес.

На първата спирка в ж. к. „Изгрев“ в автобуса се качил превъзбуден младеж, който в продължение на три спирки ту сядал, ту ставал и не можел да си намери място. Рейсът спрял на колелото до хотел „Мираж“, за да даде предимство. Тогава младежът застанал в средата и започнал да крещи защо вратите не се отварят при спряло положение. Хората започнали да го успокояват, че това не е спирка.

„Вие ли ще ми кажете какво е това? Сега аз ще ви покажа какво имам, защото повече не мога да го удържа“, креснал младият мъж, на не повече от 25 години. След това хвърлил якето си на пода и пуснал ципа на дънките си, извадил члена си, който за ужас на жените бил еректирал. Така възбуденият направил победоносна обиколка от последната седалка до кондукторката, която буквално се била залепила за стъклото на шофьора. Автобусът вече бил потеглил в посока МБАЛ-Бургас, когато младокът продължил с изявленията: „А сега ще ви покажа как ще ви ороси моят дъжд!“ После залял с урина десетки пътници.

В това време кондукторката започнала да звъни на 112, а хората панически започнали да слизат на спирката на болницата, но в същото време други, неподозиращи за странния пътник, опитвали да се качат. Суматохата била страшна. В това време надрусаният започнал да се хили победоносно и да ги кани вътре. „Влизайте на топло, за да видите какво ще направя с тая хубавица кондукторката.“

Според свидетелка, която за щастие е останала невредима от „дъжда“ и която е със специфична професия, позволила й да запази самообладание, младежът не бил агресивен, а по-скоро атрактивен, защото от тук нататък цялото му внимание било привлечено от кондукторката, която той гледал втренчено и с недвусмислени жестове й показвал, че й е навит.

В 15,30 часа автобусът спрял на жп гарата, където четирима униформени нахлули и обезвредили надрусания плейбой.

От общинския превозвач потвърдиха за инцидента пред Флагман.Бг.

Надрусаният ще изкара тази вечер в ареста.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари