Надрусан бургазлия нападна съсед с кухненски нож

0
Двамата се сбили пред блока, като това станало достояние на случайни граждани
Двамата се сбили пред блока, като това станало достояние на случайни граждани

Педераст, ще ти е*а майката, крещял подивелият мъж докато налагал жертвата си.

Невероятен екшън се е разиграл посред бял ден в най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“. Бургазлията О.Х.М., който бил под въздействието на антидепресанти и алкохол, без причина се нахвърлил върху съседа си и започнал да го обижда: „Педераст!“, „Майка ти ще еба!“. Той удрял с юмруци в лицето нищо неподозиращия мъж, пише Флагман.

Двамата се сбили пред блока, като това станало достояние на случайни граждани. Техен съсед се опитал да се намеси и да ги разтърве, но не успял. По време на боя двамата излезли дори на пътното платно, при което са разтървани от преминаващи с автомобилите си шофьори.

О.М. обаче не мирясъл, влязъл в дома си и след известно време излязъл с 20-сантиметров кухненски нож. Той подгонил жертвата си с хладното оръжие. Щом видял ножа, буразлията тръгнал да бяга в посока детската градина, която се намира до СУ „Константин Петканов“. О. М. гонил човека около 20 метра, след което се отказал и се прибрал.

Пристигналите на място полицейски служители задържали нападателя, но той започнал да обижда и тях, оказал съпротива при ареста. В последствие О.М. осъзнал деянието си и изразил съжаление за стореното, като се помирил с пострадалия и се извинил на всички присъстващи съседи.

Случаят е от началото на септември м. г., но става известен едва сега след решение на Бургаския районен съд. Съдия Анатоли Бобоков определя екшъна като непристойна проява и грубо нарушаване на обществения ред и присъжда минимална глоба от 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари