Над 1000 станаха жертвите на коронавируса у нас

0
22 от случаите са от последното денонощие
22 от случаите са от последното денонощие

1008 са починалите лица, при които е бил доказан новият коронавирус. 22 от случаите са от последните 24 часа

Починали са мъж на 42 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, жена на 56 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания, жена на 59 г. със сърдечно заболяване, диабет и затлъстяване, мъж на 66 г. с диабет, хронично белодробно и онкологично заболяване, жена на 66 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания, мъж на 51 г. с хронично белодробно заболяване.

Сред починалите са още: жена на 85 г., за която все още не са въведени придружаващи заболявания, мъж на 66 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, жена на 66 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване, мъж на 71 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване, жена на 76 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване, мъж на 91 г. с хронично неврологично заболяване, мъж на 71 г. с онкологично заболяване, мъж на 76 г. със сърдечно заболяване, мъж на 70 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване.

Починали са също така мъж на 66 г. с диабет и сърдечно заболяване, жена на 78 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания, мъж на 74 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 72 г. със сърдечно заболяване, жена на 63 г. със затлъстяване, жена на 63 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания, както и мъж на 70 г., за когото също към момента няма информация за придружаващи заболявания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари