МВР разпространи кадри от задържането на Борисов в ареста

2
В прокуратурата вече са докладвани материалите по досъдебното производство, по което бяха задържани за 24 часа лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, бившият финансов министър Владислав Горанов и пиарът на ГЕРБ Севдалина Арнаудова
В прокуратурата вече са докладвани материалите по досъдебното производство, по което бяха задържани за 24 часа лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, бившият финансов министър Владислав Горанов и пиарът на ГЕРБ Севдалина Арнаудова Видео: МВР

Борисов беше задържан снощи, с полицейска заповед за арест за 24 часа

МВР разпространи кадри от задържането в ареста на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, бившият директор на пресцентъра на Министерския съвет Севделина Арнаудова и бившият финансов министър Владислав Горанов,. 

Борисов беше задържан снощи, с полицейска заповед за арест за 24 часа. 

В прокуратурата вече са докладвани материалите по досъдебното производство, по което бяха задържани за 24 часа лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, бившият финансов министър Владислав Горанов и пиарът на ГЕРБ Севдалина Арнаудова. Това потвърди пред БТА прокурор Десислава Петрова, говорител на Софийска градска прокуратура.

Петрова добави, че все още няма информация какво точно съдържат материалите, докладвани от полицията. Предстои прокурорите да се запознаят с тях. След това прокуратурата ще съобщи подробности.

Бойко Борисов беше задържан снощи в дома си. По информация на МВР е в ход мащабна операция във връзка със 120 случая на Европейската прокуратура в България. Задържани бяха и бившият финансов министър Владислав Горанов и пиарът на ГЕРБ Севдалина Арнаудова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари