Васил Божков: Дал съм всичко, което имам, но в прокуратурата - то изчезва!

2
„Аз чакам да бъда разпитан официално - дали онлайн или да се върна. Аз искам все пак, за да бъде свършена докрай работата”, каза той
„Аз чакам да бъда разпитан официално - дали онлайн или да се върна. Аз искам все пак, за да бъде свършена докрай работата”, каза той Видео: Фейсбук / Дневник

След това и полицията ме намери и разпита, каза Божков

„Европейската прокуратура ме откри, защото не се крия в Дубай. Намери ме и ме разпита. Не съм казал нищо различно от това, което имам в сигнала. След това полицията ме намери и ме разпита”, заяви Васил Божков на пресконференция чрез видеоконферентна връзка, предаде NOVA

Разпитът му от Европейската прокуратура е бил на 8 март. 

„Оттам нататък явно органите са решили, че има сведения за престъпление и са арестували Борисов, Горанов и Арнаудова”, коментира Божков. Той твърди, че не е знаел за акцията на МВР предварително, а е научил от медиите.

„Каквито и данни да съм дал в тази прокуратура, те изчезват”, каза Божков.

„Аз чакам да бъда разпитан официално - дали онлайн или да се върна. Аз искам все пак, за да бъде свършена докрай работата”, каза той.

Относно обвиненията, Божков каза, че Арнаудова си е признала, че е ходила при него всеки месец. „Ако ходиш всеки месец при някой, няма да му носиш картички за Коледа. Тук случаят за мен е приключен”, каза той. При Горанов е ходил той. „Признал си е, че всеки месец съм ходил при него. Бойко Борисов също си е признал”, каза Божков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари