Муртаза разтопи сърцето на Меси

0

Муртаза Ахмади сбъдна своята мечта.

Момчето от Афганистан, което стана известно с найлоновата си фланелка на Меси, вървеше редом до своя идол, съобщава БТВ.

Малкият фен съпровождаше звездата на "Барселона" до терена за приятелския мач срещу "Ал Ахли" и неМомчето от Афганистан, което стана известно с найлоновата си фланелка на Меси искаше да се откъсне от него. Детето остана и за минутата мълчание в памет на жертвите от полета на "Шапекоензе", след което силно прегърна аржентинеца. 

Дори в съблекалнята малчуганът не откъсваше ръчичките си от Меси, а усмивката на аржентинеца не слизаше от лицето му. По-рано през годината малкият Муртаза трогна целия свят със снимката, на която позира с импровизирана фланелка на Лео, изработена от найлонова торбичка.

Оказа се, че той живее в беден район на Афганистан, а със съдействието на "Би Би Си" и УНИЦЕФ детето получи истинска фланелка на Аржентина, при това с автограф на неговия идол.

За съжаление след това Ахмади бе принуден да напусне родината си заради заплахи за отвличане. Семейството му се премести в Пакистан, а тази седмица организира пътуване до Катар. Целта му бе наистина специална - момчето се срещна със самия Лео Меси.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари