Меси сбъдна мечтата на още едно дете

1
Аржентинският нападател никога не разочарова феновете си
Аржентинският нападател никога не разочарова феновете си

Лионел Меси е не само един от най-великите футболисти за всички времена, но и безспорен любимец на милиони деца по целия свят.

Почти няма момче, което да не мечтае да се докосне до своя идол... или поне да го види от разстояние.

В сряда вечер Меси изигра своя мач номер 700 с екипа на каталунците. При победата с 3:1 над "Борусия" Дортмунд в Шампионската лига нападателят вкара гол и се отчете с две асистенции.

Преди първия съдийски сигнал обаче той направи вечерта незабравима за едно момче-талисман, сподели bTV.

Дете стоеше в тунела, чакайте играчите да се подредят за излизането на терена, когато съзря приближаващия се Меси и направи всичко възможно, да се озове в перфектна позиция за поздрав с футболиста. Детето не остана разочаровано и едва ли някога ще забрави срещата си с великия нападател.

През 2016 г. аржентинецът сбъдна най-съкровената мечта на един от най-малките си фенове. 5-годишният тогава Муртаза Ахмади от Афганистан стана онлайн сензация, след като в мрежата се появиха кадри как малчуганът тича след футболна топка, облечен в синьо-бяла тениска, направена от найлонова торбичка за еднократна употреба. На предната страна на найлоновата тениска бяха написани с химикал името на Меси и неговият номер 10.

Историята трогна звездата на "Барселона" и той покани Муртаза на негов мач, а детето дори получи възможността да влезе в ролята на талисман на "Барселона".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари