Мудева отпадна от "Игри на волята"

1
Сълзите изпълниха очите ѝ на раздяла
Сълзите изпълниха очите ѝ на раздяла Снимка: Игри на волята: България / Facebook

Сълзите изпълниха очите ѝ на раздяла

Теодора Мудева отпадна от "Игри на волята".

Цвети победи в елиминационната битка, благодарение на зрителната си памет и въпреки предимството, което Рълев осигури на Мудева.

"Знам, че съм силна. Никога не съм си мислила, че съм слаб човек. Държах се... и минах през всичко. Показах, че една миска може без огледало, може на реката, може без нищо и никой. И научих, че най-големият лукс е до теб да имаш верни хора."​, коментира Мудева.

Сълзите изпълниха очите ѝ на раздяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    русенец
    Ама какво очакваме от предаване предназначено за напомпени малоумници. Игри на волята и Ергенът са дъното на телевизията, направо клоаката. Видя ли ги, чуя ли ги, моментално променям канала. И това правят всички мои приятели. И може би 85 % от моите познати. След като успяхме да изгоним мамин Сашко от телевизията, сега е време да се спрат и тези две предавания
  • 4
    1
    Габи
    Този сезон предаването трябваше да си смени името. Игри на сълзите, невиждана и нечовешка злоба, която няма нищо общо със състезанията и спорта. Мелодрами и грозни интриги. Дунев се крие като мишок защото чака да срещне дъщеря си.Виолета бълва змии и гущери изтакана и ръководена само от омраза.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари