"Сатаната" Мартин отряза главата на "змията" Виолета

0
Мартин Елвиса победи Виолета в елиминационната битка в „Игри на волята"
Мартин Елвиса победи Виолета в елиминационната битка в „Игри на волята" Снимка: Facebook / Игри на волята

Мартин Елвиса победи Виолета в елиминационната битка в „Игри на волята"

Виолета Стайкова отпадна от „Игри на волята“ в елиминационна битка срещу Мартин Елвиса.

В битката, която се проведе на морската арена край Царево, Елвиса дръпна с преднина още в началото и до края не изпусна лидерството си. В играта на нерви накрая при реденето на десетте диска един върху друг бившият на Емануела запази по-голямо хладнокръвие и затвори играта завинаги за бизнесдамата Виолета Стайкова.

„Отстраних, може би, най-големият ми враг в играта, но не исках да го показвам на арената. Да се радвам на победата си над Виолета, която е на 50 години, не ми се струва много достойно“, каза пред водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев победителят в съревнованието за оцеляване в риалити формата.

„За мен беше изключително удоволствие да играя с нея. Радвам се, когато има мислещи хора в „Игри на волята“. Тя беше изключителен конкурент“, каза още Мартин Елвиса.

„Все още не те харесвам“, отвърна му с усмивка Виолета.

„Ще се видим след „Игрите“, каза с още по-голяма усмивка Мартин Елвиса, засвидетелствайки уважение към опонентката си.

„В офиса, в автобуса, в залата, на стадиона – трябва да има повече жени като теб. Ако ги има – спукана им е работата на мъжете“, похвали я Димо Алексиев.

„Уникално преживяване, което е веднъж в живота. Пожелавам го на всеки. Разбираш колко е хубава играта, когато я напуснеш. Не ме интересува кой как ще ме съди. Каквато съм вътре, такава съм и навън. Не съм играла роля и на всеки съм дала това, което заслужава. Гордея се със себе си и дъщеря ми, защото тя показа, че тя е дъщеря на майка си. Беше чест за мен“, каза на тръгване Виолета Стайкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари