Румен Радев отпадна от “Игри на волята”

1
Учителят по физическо възпитание стана жертва на първата наказателна битка в историята на риалитито
Учителят по физическо възпитание стана жертва на първата наказателна битка в историята на риалитито Снимка: Игри на волята: България / Facebook

Учителят по физическо възпитание стана жертва на първата наказателна битка в историята на риалитито

Учителят по физическо възпитание от Сливен Румен Радев напусна “Игри на волята” след първата наказателна битка в историята на екстремното риалити. Въпреки че е прекарал най-малко време при Амазонките, той избра да поеме отговорността за останалите и да излезе на Арената като капитан на племето. Румен се изправи срещу топ модела Благомир Мастагарков и футболния съдия Крум Апостолов.

Причина за наказателната битка беше грубото нарушаване на правилата на “Игри на волята” от трите племена. Румен Радев влезе в “Игри на волята” с любимата си Теодора Мудева. Той прекара месец, разделен от нея и успя да се присъедини към Амазонките след положителен вот на Изгубените. Докато броят на воините в племето на Амазонките рязко намаля, Гладиаторите се сдобиха с още един член. Това е завърналият се от Чистилището Радостин Кръстев. Плувецът спечели битката за спасение срещу бизнес дамата Виолета Стайкова и треньорката по спортна гимнастика Никол Дунев.

Новината за отпадането на Румен Радев ще се отрази тежко на племето на Амазонките и най-вече на любимата му Теодора Мудева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари