Меси и останалите звезди на Аржентина направиха огромен жест към Христо Стоичков

1
Стоичков беше специален гост на тренировката преди сблъсъка с Хърватия
Стоичков беше специален гост на тренировката преди сблъсъка с Хърватия

Стоичков беше специален гост на тренировката преди сблъсъка с Хърватия

Христо Стоичков неизменно се радва на огромно уважение в света на футбола. Последното потвърждение дойде по време на световното първенство в Катар.

Макар че са насочили цялото си внимание към предстоящия полуфинал с Хърватия, Лионел Меси и останалите звезди на Аржентина отделиха специално внимание на носителя на "Златната топка" за 1994 година, предаде bTV Спорт.

Камата им гостува по време на тренировка и получи специален подарък - фланелка на Аржентина с №8 и своето име на гърба, подписана от всички футболисти на селекционера Лионел Скалони.

"За мен е привилегия да бъда поканен от Аржентина на подготовката им за полуфинала. Пожелавам ви много успех и оценявам красивия подарък с подписите на всички вас", написа Стоичков в Инстаграм.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    1
    swssss
    След като този б0клук меЦи отиде и се подигра в лицето с болестта на Луис Ван Гаал, със сигурност щях да опитам да му счупа крака и да получи удар в зъбите, а после да го оплюя в лицето публично пред целия свят, за да разбере целият свят, че меЦи е един позорен подчовек и долна измет! Не може да се подиграва със заболяването на Луис Ван Гаал! Призовавам всеки българин към ОМРАЗА към боклука меЦи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари