Месечен хороскоп за ФЕВРУАРИ 2018

0
Виж месечния хороскоп за всички зодии
Виж месечния хороскоп за всички зодии

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през февруари ще имате желание да отделите повече време за личния си живот. Ще имате благоприятно време за създаване или укрепване на нови връзки и приятелства.

През този месец интересно развитие може да има ваша романтична кореспонденция с човек от друго населено място или държава, независимо какво ще е нейното бъдеще (тъй като това ще е строго индивидуално). Вероятни са любовни преживявания с хора от друго населено място или държава. През февруари ще очаквате разговори и срещи свързани с финансовите ви интереси. Предстои ви уреждане на различни плащания и задължения. Разговори свързани с пари ще има в семейството ви, както и с роднини, с които не живеете заедно.

През този месец очаквайте важни събития в живота на родители или на деца, които живеят надалеч от вас. През този месец пазете личните си вещи и кореспонденция от чуждо любопитство, посегателство. На мнозина им предстои пътуване, което ще е с цел грижа за имот, извън мястото където живеете или по търговски, бизнес въпроси. Определено може да очаквате успех на поставената от вас цел или задача.

През този месец може да очаквате неочаквана поява в живота ви на нов човек или стар приятел. Ще възникнат силни преживявания около това събитие. Февруари вещае неприятни новини свързани с ваш роднина или с раздяла в семейство, с което имате някаква роднинска връзка.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през този месец мнозина от вас ще предприемат пътуване, което ще е свързано с любовния живот или с хора от семейството. За вас сега ще бъде важно да отстоявате правата си, да настоявате за неща, които са ви били обещани, които се полагат по право или по заслуга и т.н.

През февруари очаквайте семейни събирания свързани с личен празник, годеж или сватба. Ще имате много динамични контакти с хора от семейството ви, които ще имат връзка с важни събития от техния живот.

Февруари ще бъде труден месец за съдебни дела, особено ако те са от финансов характер, относно изплащане на издръжка и др. Сега ще е добре да държите под контрол финансовите си дела, да не си позволявате по-големи разходи, преди да сте приключили с основните си плащания. Една неочаквана новина ще ви свари неподготвени и ще е причина за бързи действия, решения или промени.

Февруари може да бъде месец, който ще запомните с отказ от направено ви предложение за работа, бизнес и др. Сега може да преживеете разочарование в разговор или договаряне по важен въпрос с представител на държавна или банкова институция.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци може да започнете този месец с известни разочарования, които да имат връзка с ваши материални или битови очаквания и проблеми. Определено няма да е нещо трагично, но ще ви въздейства негативно за даден период от време.

През февруари ще имате повече събирания и гостувания по най-различни поводи. Мнозина от вас могат да очакват появата на нови хора в кръга си от приятели или роднини. През този месец едно ново запознанство ще ви създаде емоционално напрежение докато опознаете по-добре този човек. Сега може да очаквате документ, пощенска пратка или важна новина от далеч, която ще има важно значение за дома или семейството ви.

През този месец ще възникнат важни и неотложни служебни или бизнес дела и ангажименти за човек от семейството ви. Те могат да са в основата на напрегнати моменти в дома ви твърде.

Конфликтите в този момент няма да разрешат проблемите, които някой от вас има на работното си място. Опитайте навреме да контролирате подобни емоции и да се предпазите от излишни неприятности. Една тревога, която сте имали през изминалия месец сега ще се развие в благоприятна за вас посока. Може дори да имате повод за радост, особено ако сте проявили наистина завидно търпение в тази ситуация.

Въобще всяко нещо, на което сте успели да сложите край през януари, сега ще е причина за възникването на нови възможности и шансове пред вас в личен и в професионален план.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през този месец ще преживеете дни на безпокойство и притеснение свързано с очакване на важна за вас новина. Вашето внимание, мечтите и надеждите ви ще са насочени в тази посока. Няма причина да се съмнявате, че ще имате успех или повод да се зарадвате, освен ако сами не объркате нещата поради липса на търпение.

През февруари ще преживеете неприятности с жена, която ще действа на своя глава или без да синхронизира действията си с вашето мнение или напътствия. Въпреки, че и нейните действия ще са продиктувани от добри намерения, вие ще отреагирате остро. Това вероятно ще се дължи на усещането, че нямате пълен контрол върху важни за вас неща. През този месец може да преживеете неочаквана поява на нов човек в семейството ви или нов приятел, колега, любовник, годеник и др. Възможни са събития или новини свързани с бременност, раждане на дете, което определено ще е изненада.

През този месец ще имате среща с интересна личност , която ще ви зареди с положителни емоции и настроение, с планове за бъдещето и др. През февруари ще преживеете конфликт с мъж, който ще има собствено виждане за личното си щастие или успех в работата. Трябва да се признае, че в голяма степен тази личност ще има право, затова бъдете внимателни с налагането на своето мнение или с евентуални прояви на манипулация.

На преден план през този месец ще излезе образованието или работата на син или внук. Причина за това може да бъде едно положително събитие през седмицата. Появата на нов колега или клиент на работното ви място, ще изиска необходимост от вашето специално внимание или помощ.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през февруари ще преживеете различни емоции свързани както с пътуване, така и с хора, които живеят в други населени места или държави. Сега може да очаквате успех и късмет в начинание свързано с пътуване или с хора, които живеят надалеч. Те могат да бъдат ваши родственици, приятели, романтичен партньор и др.

През този месец мнозина ще се зарадват на получаване на пари от друг град или държава. Различни събития през този месец ще ви накарат да се замислите за ваши стари отношения, които отново стават актуални по някаква причина. Поради опита, който имате от една такава нелека връзка, сега ще сте особено предпазливи и внимателни. Събитие свързано с кражба на имущество или друг вид собственост около вас ще ви накара да се замислите, доколко вие самите сте защитени.

Сега ще имате възможност да постигнете един труден успех, чийто завършек ще преживеете през този месец. Проект, начинание започнато преди време сега ще ви зарадва с благоприятни за вас резултати. Проблем с вашето или на близък човек здраве може да доведе до необходимост за консултация с лекар или някакво лечение в болнично заведение.

През този месец ще възникнат проблеми в работата, които ще ви натоварят с повече стрес и тревоги. Парите едва ли ще са проблем за домакинските ви разходи през този месец. Възможни са по-високи или допълнителни доходи, увеличение на заплата или нов договор. Февруари вещае изненадваща поява в живота ви на нов човек (роднина, приятел, съсед, колега и др). Ще запомните този месец с едно неочаквано запознанство или неочаквана среща.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е един успешен месец. Ще имате шанс за реализиране на пропуснати досега възможности или отложени планове поради липса на благоприятни обстоятелства. Може да получите пари, за които сте имали някакви спънки или затруднения до този момент.

През февруари ще получите една неприятна новина от друго населено място свързана с жена. Възможно е окончателно завръщане в родината на близка жена или приятелка от далеч. Този месец ще е благоприятно време за уреждане на финансови проблеми и отношения, особено с хора от роднинския ви кръг. Може да имате късмет и значителен успех в общи действия с тях, стига всичко да е на равнопоставени начала и честност в договорките.

През февруари ще успеете да внесете по-голяма яснота в любовния си живот. Това особено важи за отношения, които са стигнали почти до точката на раздяла. Сега ще гледате на всичко много по-спокойно и трезво, без предишните емоции и склонност към конфликти. Ще сте склонни дори към отстъпки, компромиси или прошка, ако осъзнаете, че това се налага.

През този месец важна роля в професионалния ви живот или бизнес ще изиграе мъж с важно за обществено (политическо) положение, опит, образование. Мнозина от представителите на знака Дева ще се зарадват на свой личен успех в кариерата си, който ще споделят и отпразнуват с близките си хора.

През февруари неочаквана интрига свързана с човек от дома ви или роднина ще създаде известно объркване, смут. Поне така ще бъде в началото, докато се разбере откъде идва такава "атака" и каква е нейната цел.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през февруари може да очаквате различни новини и събития свързани предимно с деца и млади хора. Те вероятно ще са ваши родственици, които живеят наблизо или надалеч. Февруари вещае раждане на дете или рожден ден на дете, което ще изиска специално внимание и подарък.

Мнозина от представителите на зодиакалния знак Везни могат да се изненадат или зарадват на новина или събитие свързано с бъдещо майчинство. През този месец може да очаквате новина или събитие свързано с годеж или със сватба. Неприятности в живота на роднина или приятели ще ви ангажират с необходимостта да и помогнете по някакъв начин. Няма да ви бъде лесно, тъй като тази личност има проблеми със собствения си характер. Понякога някои проблеми изискават време за да бъдат осъзнати като такива, а дотогава вината ще се търси в други хора и обстоятелства. През февруари ще преживеете ситуация на работа или в бизнеса, която може при загуба на контрол да доведе и до някаква загуба: по-ниско платена позиция, отлив на клиенти и др. Проблемът какъвто и да е той, няма да е нов. Вие имате достатъчно опит за да го туширате или избегнете по някакъв начин. В противен случай може да поставите себе си или някой друг пред трудно решение.

През този месец е възможно да възникне неочакван здравословен проблем. Няма причина да се създава първоначална тревога, просто бъдете внимателни. Не допускайте самолечение и не се страхувайте от консултация с лекар.

През този месец ще сте част от събиране свързано с празник на роднина или приятели. През февруари ще се сблъскате с двуличието на човек, който живее недалеч от вас. Трудно е да се каже каква ще е точно причината за подобно поведение на този човек, но най-вероятно зад него/нея има влияние или въздействие на някой друг.

Сега е възможно да имате различни финансови отношения с мъж или работа с мъже. Възможно е получаване на пари от мъж или заради мъж. Нека трудностите през февруари не ви плашат, защото те само ще разчистят пътя ви към нови промени, нови хора и интересни събития в живота ви.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през февруари ще може да очаквате пари в дома си. Те могат да дойдат чрез други родственици или благодарение на семейните ви връзки и отношения. През този месец ще имате възможност за нови или допълнителни доходи от работа, наем или друг вид ангажимент. Възможно е да преживеете събитие свързано с годеж или сватба.

През този месец ще развиете контакти с нови или стари приятели от друго населено място. Бъдете внимателни с информацията, която ви споделят и доколко вярна е тя. Възможно е да бъдете обект на една заблуда, измама, грешка, която да ви обърка или да ви причини загуба. През февруари един шанс в определена ситуация ще ви амбицира и зареди с достатъчно смелост да сложите край на една дейност или връзка в живота си. Като цяло всички ваши действия и ангажименти ще са свързани с хора или институции в мястото, където живеете. Февруари не вещае някакви специални пътувания, освен тези, характерни за вашия начин на живот или работа.

През този месец ще получите новина или ще проведете разговор, който ще ви даде надежда за нещо важно за вас. Бъдете предпазливи в отношенията си с хора от друго населено място, особено ако имате да сключвате договор с тях или да уреждате някакъв документ, права върху собственост и др. Като цяло февруари ще е успешен месец за работата ви, за общи професионални действия или за начало на нова дейност.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец февруари може да се окаже в много отношения важен за вас месец, който ще определи някои знакови събития или промени през 2018. Ще се преживеят събития във вашия или на близки хора живот, които ще определят необходимостта от едно решение или бърза промяна. Важна роля в това съдбовно за някои от вас време ще изиграе личност, която живее или работи в друго населено място или държава.

През този месец избягвайте да имате финансови отношения с приятели. Сега съществува риск да изгубите едно приятелство поради различни проблеми свързани с пари, заем, кредит и др. През февруари мнозина ще са в любовна еуфория или ще в началото на много силна емоционална връзка. Сега бъдете предпазливи и внимавайте с кого, какво споделяте. Не всеки около вас ще се радва на вашата любов...

През февруари ви предстоят няколко срещи и събирания, с необходимост от покупка на подарък или друго специално приготовление. Може да ви се наложи да посрещнете гости в дома си отблизо или отдалеч. През този месец ви предстои среща с човек, който ще има специално предложение за вас. Февруари вещае възникването на неочакван спор, на различни противоречия за пари.

За някои от вас може да възникне затруднение около доказване право върху собственост или финансови ресурси. Ще ви се наложи да помислите по-сериозно за бъдещето на своя роднина. Възможно е да се обсъждат варианти или действия свързани с имущество или дом, които са на тяхно име и др.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през февруари може да очаквате приятно и емоционално за вас пътуване. Предстои да преживеете различни събития свързани с хора от друго населено място, които ще ви дадат силни емоции и преживявания. През този месец очаквайте среща, гостуване или пътуване свързано с човек от друго населено място или държава.

През февруари неразрешени проблеми, неприятности, неизпълнени ангажименти и задължения ще напомнят за себе си по един неприятен начин. Напрежението може да нарасне, а времето да не е достатъчно за нищо... Благоприятно развитие през месеца ще имат събития и действия свързани с прехвърляне на собственост, наследствени въпроси и дела. Възможна е продажба на наследствен имот, земи и др. През февруари можете да очаквате успехи в работа или бизнес. Ще имате благоприятен месец за едно ново начало, нов пост, нови клиенти или поръчки, нови бизнес партньори или публични изяви. Ще възникне възможност за получаване на пари от човек, който не е ваш родственик.

През този месец ще се обмисля най-добрия за вас начин за уреждане на финансови отношения с човек, който има някакви претенции или очаквания спрямо вас. Сега може да получите информация или предложение, което определено е ваш шанс за развитие. В същото време мнозина могат да се окажат емоционално неподготвени за подобно събитие или промяна в живота си.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през февруари може да приемете нови хора на работното си място. Те могат да бъдат колеги, клиенти или ръководители. Пред вас е един успешен и продуктивен месец за работа, с възможности за развитие на нови сделки, договорености, нова дейност.

През този месец шанс за нова работа ще имат безработните, като това ще стане благодарение на вече създадени приятелски контакти и отношения. При февруари за някои от вас ще възникне необходимост от вземане на важно решение свързано с дом или имот.

Възможни са контакти с държавна, банкова или друга институция във връзка с проблем касаещ дома ви или друг вид собственост. Ако един такъв проблем касае хора от роднинското ви обкръжение, ще се наложи да бъдете по внимателни към детайли, договорености и да не се осланяте само на обещания. Сега ще има голяма вероятност за авария или повреда в дома, която някой ще се опита да прикрие или умаловажи.

През този месец може да ви заболи от действията на някои хора, те да ви разочароват с опитите си да се възползват от вас по нечестен начин, манипулирайки вас или ваши близки хора. Подобни моменти определено ще ви изненадат неприятно.

През февруари ще се преживее събитие свързано с неочаквана кражба, загуба поради разсеяност, невнимание, липса на контрол. Въпреки, че сега едва ли ще постигнете някакъв значим напредък в личния си живот, това ще е време важно за предстоящи ваши бъдещи планове през 2018, което не бива да се пропилява Всяко забавяне, отлагане на ваши планове или обещания нека да се приема спокойно, дори да става дума за пари.

Всеки конфликт ще създава поредица от други проблеми и неприятни ситуации. Дайте време на нещата да се случат, когато те са готови. Моят съвет е да внимавате при уреждане, договаряне или подписване на документи от финансов характер, свързани с пари за които ще се надявате през този месец.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през февруари ще сте в очакване на важна лична или бизнес среща. Възможно е едно такова събитие да определи развитието на ваш важен план за 2018. Като цяло не бива да имате големи очаквания за този месец. Това не означава, че февруари е лош период за вас. Просто малко неща сега ще зависят от вас.

Като цяло с повече внимание и практичност в действията ви ще имате добри постижения и успехи. В работата ви може да възникне ситуация свързана с неудовлетворение, критика, лиспа на възможност да реализирате своя идея и др. Ситуацията ще е временна и не бързайте с емоционални реакции и решения. Това ще бъде един благоприятен месец за пътуване, особено ако това има връзка с нова работа, уреждане на финансови дела, договори и интереси.

През този месец може да получите пари от друго населено място, което няма да е свързано с някаква изненада. В материален план февруари ще е специален месец за повечето от вас. Ще имате късмет в една покупка, придобивка или някакъв вид печалба. Сега мнозина ще се зарадват на вниманието и щедростта на близка жена по един или друг начин.

През този месец избягвайте конфликтите. Избягвайте хора, които избухват бързо и трудно контролират емоциите си. Не се забърквайте в интриги или злонамерени действия, независимо от тяхната цел. Всяко подобно деяние може само да ви причини загуба или провал на неща, за които сте били сигурни, че са стабилни.

През този месец ще преживеете важно събитие свързано с човек, който е ваш приятел, колега или съсед. Мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждане на дете.

Източник: astro.velida.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари