Месечен хороскоп за Април 2021

3
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, месец април е време на важни и вероятно съдбовни промени в живота ви. Бъдете готови да действате бързо, разумно, практично и с поглед върху бъдещето, а не само към настоящия ви комфорт. Пред вас е месец, в който ще преживеете събитие свързано с човек, който живее на разстояние от вас. Възможно е работата на тази личност да е свързана с пътуване, с комуникация, компютри, Интернет, туризъм и други динамични дейности. В семейството си ще преминете през временни изпитания, които ще изискат да покажете силна воля и търпение при реализацията на важни житейски цели. Нищо не застрашава дома ви, семейството или работата ви, затова не допускайте паника или напрежение. Тези от вас, които вече са в процес на развод или на физическа раздяла, нека приемат това с достойнство и се опитайте да съхраните собственото си достойнство. Този месец ще бъде благоприятно време за разрешаване на здравословен или битов проблем в семейството. Ако имате притеснения или проблеми свързани с имот или с някакъв вид собственост, сега ще намерите най-доброто разрешение. Емоционално вие може да променяте бързо и неочаквано настроенията си и това може да бъде причина за неправилни решения, за изпускане на важна възможност и др. През този месец ви предстои раздяла с човек поради различни житейски причини. Неочаквана ситуация на работното ви място ще ви покаже, че действията на ваш колега, ръководител или клиент ви вредят по някакъв начин или правят позицията ви нестабилна, проблематична. Жените Овен ще са развълнувани около една идея, събиране или друго важно събитие свързано с близък мъж или с приятел. Интереса на една личност към вас или към вашата работа ще ви озадачи. Мъжете ще имат високи цели свързани с финансови или имуществени дела. Някои от вас ще обмислят или ще реализират една скъпоструваща покупка за дете или близък родственик.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, април определено ще развихри вашето въображение и вашите емоции. Ще се стремите да изглеждате добре, да бъдете харесвани и най-вече обичани. Ще имате очакване да получите пари, които ще са важни не само за вашия комфорт, но и за реализацията на ваши цели. Няма причина да не получите това, което ви се полага. Постарайте се да избягвате напрежението и нетърпението, тъй като подобни прояви могат да влошат важни за вас отношения. Една от грешките ви през този месец ще бъде липсата на реална преценка на ваши лични действия и решения при ангажирането ви с различни финансови дела. Ще сте склонни да избързвате в преценката си или лесно ще се поддавате на паника и страх. Ваши приятели ще ви ангажират емоционално с някаква драма в техния живот. Евентуалното раздразнение от ваша страна ще е предимно поради факта, че вие сте предупреждавали за подобни проблеми. През този месец ще получите новина свързана с неприятен инцидент с човек, когото познавате. През април ще имате срещи с роднини, които живеят в друг дом, в друго село или град. През този месец са възможни събирания на семейства, които са били разделени поради различни житейски причини. На мнозина от вас ще им се наложи да направят голяма промяна на свой план, поради възникването на нови обстоятелства. Жените Телец лесно ще предизвикват неприятни ситуации с нетърпението си или с недостатъчно си умение да бъдат дипломатични и търпеливи. Точно такива моменти могат да ви причинят загуби, които едва ли ще успеете да възстановите. Мъжете ще са по-спокойни и по-толерантни от жените Телец. Женското влияние върху решенията ви през този месец ще е голямо и ще ви донесе полза и постигане на важни резултати.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през април ще се сблъскате с едно разочарование поради неизпълнено към вас обещание. Възможно е да възникне неочаквана промяна на план, поради несериозното или некоректно отношение на други хора. Това ще бъде сложен месец за съдебни или юридически дела. През този месец ще ви се наложи да се погрижите за здравето на дете или на млад човек от семейството или ще ви се наложи да разрешавате друг сериозен проблем свързан с тях. Април ще е твърде контрастен и нестабилен месец, с различни преживявания, които ще варират в различни посоки, понякога много бързо, дори в рамките на един ден. Повече от всякога през този месец ще имате нужда от самоконтрол върху собствените си думи, решения и действия. Отношенията ви с роднини ще са трудни за вас, поради вашата или тяхната емоционалната природа. В семейството ви ще възникне ситуация, в която ще трябва да се действа с търпение, дипломатичност и мъдрост. Април ще бъде благоприятен месец за вашата работа или бизнес. Ще възникнат възможности за нови ангажименти, за постигане по-добри резултати, а в някои случаи ще ви се наложи да се ангажирате и с допълнителна работа. Отношенията ви с хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби ще ви донесат някаква облага или успех. Жените Близнаци ще имат нужда от повече внимание, топлина и любов. Ако живеете в негативна среда или често се сблъсквате с негативно настроени хора, това определено ще повлияе на здравето ви. Мъжете ще имат важни контакти с представители на земните знаци Козирог, Телец или Дева. В семейството ви може да влезе нов човек, нов домашен любимец или ще посрещнете важни гости.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през април ще преживеете приятна изненада с подарък или жест на внимание от страна на роднина, приятел или нов познат. Едно ново познанство с жена ще ви срещне с една интересна и необичайна личност. През този месец може да преживеете разочарование поради неизпълнено обещание или напразни надежди свързани с пътуване. Едно такова събитие ще бъде изживяно много емоционално от ваша страна. През април ще имате възможност да подобрите доходите в семейния бюджет, въпреки че и разходи няма да ви липсват. През този месец ще възникнат благоприятни за вас ангажименти или дела с хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. През този месец ще ви бъде трудно да поставите добро начало на нова любовна връзка. Възможно е да преживеете разочарование при първа любовна среща, да възникне причина за нейното отлагане и др. Това ще бъде напрегнат месец в работата ви, независимо в коя сфера работите. Ще имате определени срокове да свършите важни задачи, което ще бъде неприятен натиск върху вас. През този месец може да имате грижи или притеснение свързано със здравето на близък човек, който може да има кратък престой в болница. Жените Рак ще са нетърпеливи, докачливи, трудни за разбиране. Конфликтите, които ще предизвикате с поведението ви ще са поради липсата на зрялост, особено при по-младите жени. Мъжете ще са неспокойни, понякога с ниско самочувствие или неуверени в решенията, които вземат. Ще усещате силно липсата на специален човек в живота си, който или е надалеч от вас или е в Отвъдното. Ще бъде добре да следите събитията, да се нагаждате към новите обстоятелства, които ще възникнат в живота ви през април.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през април неочаквано ще се появи човек в живота ви, с когото сте имали общо минало: съученик, съсед, колега, далечен роднина и др. През този месец бъдете внимателни в отношенията си с хората около вас, тъй като някой ще направи опит да ви излъже, да ви злопостави или използва за своя изгода. През април ще ви изненада една загуба или раздяла свързана с мъж. Ако сте ангажирани със съдебно дело или друг юридически казус, през този месец бъдете предпазливи в обещания, които получавате. Хубавите събития и преживявания през този месец ще бъдат свързани с любовния ви живот. През април партньора ви ще ви покаже, че все още има с какво да ви изненада. Ако нямате романтичен партньор, пред вас е един благоприятен месец за нови познанства с хора от най-различни разстояния. На мнозина от вас през този месец ще им се наложи да се погрижат за здравето на момче или мъж. През април ще имате възможност (но дано да имате и кураж) да сложите край на различни неприятности или неясни отношения с хора, които ви създават напрежение. Всъщност, то винаги ще има хора, които ще се опитват да ангажират вниманието ви с техните проблеми и оплаквания. През този месец не се ядосвайте на пакостите на деца, които ще счупят или повредят важни за вас вещи. Каквото е ценно за вас по-добре предварително си го съхранете от инциденти. Жените Лъв ще вложат своите емоции, време и енергия предимно в дела свързани със семейството или с любовните им отношения. Това ще бъде благоприятно време за създаване на нова връзка, за годеж или сватба. Мъжете от този зодиакален знак ще са по-лабилни в здравословен план. Възможни са различни неразположения, включително такива, които ще се появят вследствие на напрежение и по-голям стрес.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е месец, в който може да очаквате промени свързани с дома ви или с имот, който притежавате. Тези промени може да имат най-различен характер, като: ремонти, подобрения, замяна, покупка или продажба на дом или имущество и др. През този месец ще преживеете разочарование свързано с човек, когото сте смятали за приятел или за честна личност. Разочарованието ви ще бъде свързано с коментар от негова/нейна страна, което ще ви нарани емоционално. Като цяло този месец ще се запомни с емоционални събития с приятели отблизо и далеч. Промените, за които споменах в началото могат да създадат притеснения от различен характер. Ще преминете през различни спорни ситуации и конфликти по пътя към тяхното разрешаване или осъществяване. През този месец има вероятност да пропуснете един шанс поради неправилните съвети на приятели или роднини. През този месец ще преживеете неприятности с жена, която вместо да насочи вниманието си към проблемите в собственото си семейство, ще губи време и енергия да се меси в живота на хора като вас. През април ще ви се наложи да окажете помощ на майка, баба, сестра, дъщеря и др. Ще възникнат разходи свързани с пътуване, което може да е свързано с вашата работа, с разрешаването на някакъв проблем и др. Април носи събития свързани с нова любов или с узаконяването (чрез брак) на вече създадена връзка. Жените Дева ще се опитват да изглеждат добре, по-млади и по-елегантни. Това определено ще ви се отдаде, но не и ако не изпозлвате професионални услуги на козметик, фризьор или на добър шивач. Мъжете ще са трудни за разбиране през този месец. Ще търсите недостатъци в действията на други хора, а ще бъдете слепи за собствените си грешки. Бъдете внимателни и не искайте това, което не ви се дава доброволно.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, април идва с някои трудни моменти, които ще възникнат поради необходимостта да вземете важни, но болезнени решения. Ще възникне ситуация, в която всеки около вас ще води своята собствена борба за щастие, за личностно или емоционално оцеляване. През този месец мнозина ще се ангажират с разрешаването на проблем от здравословен характер свързани с близък човек. През април ще имате благоприятно време за пътуване по работа в друг град или държава. Едно такова пътуване може да създаде временно безпокойство или несигурност за определен период от време. Възможно е да имате свои вътрешни съмнения или да сте подозрителни към хора или място, там където трябва да отидете. През този месец ще преживеете събитие, което ще има някаква връзка със загуба от миналото ви. Възможни са срещи или контакти с хора от миналото ви. Април ще бъде благоприятен месец за приключване на задачи или ангажименти свързани с някаква материална или имуществена отговорност, задължение свързано с имот и др. През този месец ще съумеете да се възползвате по най-благоприятен начин от една ситуация на работното си място. През този месец обърнете повече внимание на семейните си отношения, където се събират много несподелени неща и преживявания. Жените Везни ще могат да сложат осезаема граница между минало и настояще или между настояще и бъдеще. Време за решения и промени, които да маркират ярко един нов период в живота ви. Мъжете ще търсят отговори на въпроси свързани с някои неудачи или неочаквани проблеми, които са възникнали от началото на годината досега.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през април ще преминете през моменти на напрежение в отношенията си с роднини или приятели. В повечето случаи причината ще бъде недоразумения, неизпълнено обещание, неуместни коментари и забележки. Ще ви се наложи да преодолеете или да помогнете за разрешаването на неприятности в живота на по-възрастни роднини. През този месец ще се зарадвате на някаква покупка или придобивка, но по отношение развитието на ваш имотен или материален проблем, нещата могат да се окажат по-сложни. През този месец очаквайте важно събитие свързано със семейството на ваши приятели или съседи. Ако имате скоро създадена романтична връзка, през април ще обмисляте да промените нещо във връзката си. Ще възникне неочаквано здравословен проблем свързан с човек, когото познавате, като това ще има връзка с някакъв инцидент или необичайна ситуация. Вашето здраве също няма да бъде много стабилно, така че избягвайте всякакъв вид стрес и физически натоварвания. Някои от радостните или специалните събития през този месец ще бъдат свързани с момче или с млад мъж, с успехи или специални празници в техния личен живот. През този месец бъдете внимателни с големи финансови операции или ако имате намерение да вземате кредит. Жените Скорпион ще търсят съвет или помощ при разрешаването на неприятности, чието разрешение не сте успели да намерите досега. Мъжете ще са на прага на една важна промяна в живота си, но малцина ще намерят кураж и воля наистина да я осъществят.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е месец, в който ще имате различни поводи за срещи или събирания. Ще ви се наложи няколко пъти да се ангажирате с подходящ подарък, с хубав букет цветя или с организацията на самото събиране. Това ще бъде благоприятен месец за развитието на задачи и ангажименти свързани с имот или жилище, които притежавате. Този месец ще има с какво да ви изненада приятно, особено по отношение на важни за семейството ви неща. Това ще бъде благоприятно време за сключване на брак и за развитието на важни за семейството ви планове. Интуитивно вие много бързо ще се възползвате от появата на шансове или възможности, от които ще получите някаква облага. Неприключени дела и ангажименти започнати в началото на годината сега ще имат възможност за развитие и за благоприятен завършек. В личните си отношения избягвайте да се ровите в миналото или да напомняте нечии минали грешки и загуби. Този месец ще бъде благоприятно време за пътуване свързано с любовните ви отношения, с роднини и др. Ако имате здравословен проблем, сега ще имате благоприятно време за лечение или терапия. В много отношения април ще може да се определи като успешен месец за вас, въпреки че не всичко ще бъде идеално през него. Планирайте добре разходната част в бюджета си, защото разходите ще бъдат по-големи от предварително планираните за този месец. Жените Стрелец ще са амбициозни да постигнат по-добра стабилност във финансов план. Вероятно сега ще си дадете по-голям кураж да реализирате свои идеи, от които ще очаквате някакви доходи. Мъжете ще са много романтични, с енергия за приключения и по-активен интимен живот.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, ще запомните април с нови познанства, срещи и преживявания с хора от близо и далеч. Те ще се случат по необичаен или неочакван за вас начин. Тези познанства тепърва ще имат своето индивидуално развитие в живота на всеки един от вас. През този месец ще разчитате на жена за нещо, което ще бъде важно за вас. Тя вероятно не живее с вас под един покрив или живее в друго населено място. През този месец бъдете нащрек ако имате финансови очаквания тъй като някои събития могат да ви изненадат неприятно или да ви разочароват. През този месец ще имате поводи за радост, особено в личен план. Може да се почувствате горди от неочакван или важен успех, изява. Някои от хубавите събития през този месец ще са свързани с вашия интимен или брачен партньор, с вашите деца или с вашите родители. През април ще получите предложение, което ще ви отвори нови хоризонти за развитие и прогрес, но само ако сте готови за такава промяна. В противен случай, ако надцените себе си или възможностите си, загубата ще е неминуема. През този месец избягвайте напрежение в семейните си отношения, особено когато възникнат сложни ситуации или проблеми. Не допускайте размяна на обвинения, а търсете мъдри решения, компромиси или търсете съвет от хора с опит. Жените Козирог ще трябва да бъдат по-грижовни както за външния си вид, така и за собственото си здраве. Конфликтите и напрежението като цяло ще се отразят неприятно на психическото и физическото ви здраве. Мъжете ще зависят в някои свои решения от мнението или желанието за съдействие на жена. В любовните си отношения ще прживеете разочарование поради сложния или неотстъпчив характер на човека, когото обичате.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, този месец не е време за илюзии или прекалена самонадеяност в любовните ви отношения. "Любовта се проявява във вземане и даване. Който обича, предимно дава, а който е обичан, предимно взема. Петър Дънов" През този месец всички неискрени или тайни прояви в любовта ще бъдат поставени на изпитание или разкрити. През април ще възникнат благоприятни обстоятелства за пътуване или за развитие на ваши лични или професионални контакти с хора от различни населени места. Възможно е пътуване или контакти с хора от други места свързани с документ или друго важно за вас дело. През този месец избягвайте напрежението или конфликтите в дома си, защото тяхното развитие може да прерасне в сериозен сблъсък. Тези от вас, които са ангажирани с бракоразводен процес ще се сблъскат с конфликти или ще преживеят нелицеприятна ситуация. През този месец ще ви зарадва новина свързана с дома, в който живеете или собственост, която притежавате. Този месец ще се запомни със събирания по най-различен повод. Ще ви зарадва новина свързана с роднина, роден/родена под въздушен зодиакален знак. Този месец ще благоприятства вземането на решение свързано с промяна в работата. Нещо, което не сте успели да реализирате в миналото си поради липса на благоприятни обстоятелства, сега ще ви се даде като един неочакван шанс или късмет. Жените Водолей трудно ще преодолеят неприязънта си към някои хора. Това може да предизвика деликатна ситуация. Вие ще очаквате другата страна да ви се извини или да намери начин да хармонизира отношенията си с вас. Мъжете ще получат най-разнообразна информация през този месец, която ще бъде не само полезна, но и ще бъде база за постигане на важни резултати или успехи през този период.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, април е месец, в който ще трябва да сте много внимателни в отношенията си с хора, с които живеете или работите заедно. Тяхното усложняване или задълбочаване като проблем е нежелателно, тъй като е непредсказуемо, като развитие. През този месец ще имате повече битови проблеми за разрешаване, а тяхното развитие едва ли ще зависи от вас. Някои от вас ще се нуждаят от професионален сервиз, други ще вземат решение за покупка на нова техника или мебел. Възможни са и други важни промени или ремонти. В личния си живот не допускайте намесата на други хора в разрешаването на домашните ви проблеми. Истината я знаете само вие и хората, с които живеете заедно. През април ще имате възможност да възобновите прекъснати отношения с хора родени под въздушен зодиакален знак. Една житейска раздяла с човек, извървял достойно своя житейски път ще ви даде повод за размисъл по важни теми от живота. Това ще бъде благоприятен месец за работа и за развитие на бизнеса ви. Бъдете активни, амбициозни, търсете нови неща, нови полета за изява и развитие. Ако работите с финансови документи или ви предстои да подпишете финансов договор, бъдете внимателни в детайлите. Не е време да се действа само с доверие. Жените Риби ще имат желание да пътуват или ще възникнат причини за пътуване, основно на кратко разстояние. Мъжете ще могат да намерят неочаквано разрешение на домашен или семеен проблем. Април ви носи шансове в най-различни сфери от живота, дано не ги изпуснете!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари