Месечен хороскоп за Декември 2021

0
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия

Как ще се справи всяка зодия през последния месец от 2021-а година

Месец декември се очертава да бъде не само празничен и вълнуващ, но и много динамичен. Възможни са промени и предизвикателства.

Овен

Първите дни на декември ще бъдат истинско предизвикателство за вас. Това не означава непременно, че ще бъдат трудни, но със сигурност ще бъдете много вдъхновени и нахъсани. Обстоятелствата ще ви накарат да погледнете по различен начин на това, което преди ви е изглеждало много просто и очевидно. В средата на месеца ви очакват сериозни промени в личния живот. Някои представители на знака ще прекратят връзка, докато други ще се впуснат през глава в нова любовна авантюра. Това може да ви накара да преразгледате плановете си, свързани с работата. Не отхвърляйте примамливи предложения, тъй като по-късно ще съжалявате за пропуснатите възможности. В края на месеца ви очакват добри новини. Някои от вас може да очакват попълнение в семейството. През целия период нека желанията и нуждите на близките ви и роднините бъдат на първо място за вас.

Телец

Началото на месеца може да ви се види скучно. Не бързайте да се възмущавате - просто ви се дава шанс да си починете и да натрупате сили за предстоящите събития. Средата на декември обещава късмет в смели начинания, както и успех в трудни дела. Това е добър момент да се върнете към това, в което не сте успели преди, да анализирате грешките си и да се опитате да ги поправите. За много от представителите на знака работата ще излезе на преден план. Все пак намерете време за общуване с близките. Вашата помощ ще е от изключително значение и за подготовката на празниците. В края на месеца не забравяйте за почивката. Това ще е от изключително значение за здраве и благополучие.

Близнаци

Първите дни на декември ще ви изненадат с някои извънредни задължения. Колкото и да ви е трудно всичките ви усилия ще си заслужават, тъй като ще имат дълготрайни положителни резултати за вас в професионално отношение. Средата на месеца е време за любов. Не се колебайте да изразявате чувствата си по най-милия начин, на който сте способни. Последните дни на декември ще преминат в приятни грижи. Това е времето, когато ще правите мили неща за другите. Някои от враговете ви ще се превърнат във верни приятели и съюзници. Очакват ви приятни изненади от страна на близки по време на празничните дни.

Рак

През този месец бъдете готови да научите нови неща, наблюдавайте отблизо какво се случва и правете изводи. Също така е полезно да признаете, че не сте били прави за всичко. Понякога това е достатъчно, за да промените посоката на действие, а тя ще ви изведе по пътя на успеха. В професионално отношение ще сте затрупани с работа. Това ще ви донесе много главоболия, но и сериозно ще повиши доходите ви. В личен план ще се радвате на разбирателство от страна на партньора ви. Помислете добре за подаръците. Близките ви, които са ви подкрепяли през цялата година заслужават много. Здравето няма да ви притеснява. Може да се замислите за започването на вид спорт, който ви е по душа.

Лъв

Декември ще започне спокойно и обнадеждаващо. Това означава, че имате зелена светлина да намерите време за всичко онова, което в последно време сте отлагали. Става въпрос за приятни занимания и хоби. Не се затрупвайте с излишна работа и задължения. Не давайте пари назаем. Втората половина на декември ще е вдъхновяваща. Новините за вас ще са добри. Ще ви хрумнат идеи, чието изпълнение може да промени живота ви към по-добро. Въпреки това, в този момент е важно реалистично да оцените своите възможности и да не си правите илюзии. В здравословно отношение не се претоварвайте физически. Сега не е моментът да опитвате нови екстремни спортове.

Дева

Последните седмици на годината ще бъдат изключително благоприятни по отношение на романтичните отношения. Приятни изненади и дългоочаквано признание очакват представителите на знака. Ако връзката ви е устояла проверката на времето може да се замислите за нейното узаконяване. Някои представители на знака ще се решат да вземат домашен любимец. Преценете добре дали ще имате възможност да се грижите всеотдайно за него. В средата на месеца обърнете повече внимание на децата. Не настоявайте за отлични резултати в училище. Припомнете си, че има по-важни неща.

Везни

Очаква ви месец, в който ще може да изпробвате силите си. Ако сте набелязали високи цели се пригответе за дни без почти никаква почивка. Ако сте склонни да изчакате още за сбъдването на мечтите си - може да намалите темпото. Периодът е добър да си припомните ваши стари любими занимания. Уменията ви са на високо ниво, затова помислете дали не може да ви донесат и допълнителен доход. В средата на месеца ви очакват приятни мигове с хора, с които не сте общували отдавна. Ще имате помощ от страна на приятели за решаването на битов въпрос. В личен план не бъркайте скуката с липса на любов. Всичко, което трябва да направите е да добавите малко разнообразие във връзката ви.

Скорпион

През този месец посветете времето си на това да откриете призванието си. Ако това, което правите не ви харесва значи имате сериозен повод да се замислите как искате да продължите нататък. Започнете да проучвате варианти за намиране на нова работа. Може да започнете и обучение, за да повишите квалификацията си. Не се плашете от временните трудности. Хубавите неща стават бавно и изискват сериозни усилия. Някои от вас ще имат разногласия с партньора. Това е нещо съвсем нормално в една връзка. Важното е как ще подходите към проблемите и тяхното разрешаване. В края на месеца изберете нестандартен начин за прекарване на празниците. Може да оставите инициативата на ваши близки и да се разтоварите от ангажимента да приготвяте пищна трапеза.

Стрелец

Новият месец ще ви донесе сигурност в плановете за бъдещето. Сега вече ще имате ясна представа за вашите намерения. Най-важното е, че ще знаете и как да постигнете целите си. Някой може да се опита да се опита да ви разубеди да се занимавате с намисленото. Каквито и да са намеренията и дори те да ви се струват благородни - не се влияйте от това мнение. Само вие и интуицията ви знаете верния път. В средата на периода помислете за почивка от 1-2 дни, в които да се разтоварите психически. Не се заемайте с разрешаването на чужди проблеми, рискувате да бъдете въвлечени в сериозен конфликт, а изобщо нямате нужда от това. В края на месеца не мислете за подаръците, а за това колко добри може да бъдете към другите.

Козирог

Този месец ще бъдете водеща фигура в живота на много хора. Това ще ви накара да се почувствате значими, но носи и големи отговорности. Мислете за другите така сякаш става въпрос за вас самите. В средата на месеца намалете темпото и си дайте възможност да видите как изглеждат нещата отстрани. Възможни са малки грешки, които с лекота ще разрешите. Не се колебайте да поискате помощ от хора, в чиято лоялност сте убедени. Края на месеца не се колебайте да прекарате по различен и неповторим начин. Осъществете мечтите и представите си.

Водолей

През този месец много от плановете ви ще претърпят промени. Въпреки разочарованието ви, не бързайте да се отчайвате. Много скоро ще разберете, че всичко е имало своя смисъл и се е случило за добро. В средата на периода ще получите неочаквана помощ в последния момент. През целия месец ще има такива моменти на спасение в последната минута. Това не означава, че трябва да се отпуснете, но винаги имайте резервен план за действие. В края на периода ще настъпи време на спокойствие. Изберете умерен вариант за прекарване на празниците. Нямате нужда от шум и суета, за да бъдете щастливи.

Риби

Това е месец, който ще промени живота ви. Някои неща са ви омръзнали до болка и вече няма да може да ги търпите в живота си. Проигравали сте този ход хиляди пъти в главата си, затова не се колебайте да действате по-смело и да рискувате. В средата на периода ви очаква голямо постижение, което ще ви даде спокойствие за много време напред. Ако имате възможност върнете дълговете си по-рано от уговореното. За празниците не се претоварвайте финансово и емоционално. Оставете на интуицията ви да ви води. В последния момент ще ви хрумнат чудесни идеи за подаръци и празнуване. Не е задължително всичко да е скъпо и натруфено. Не забравяйте, че най-истинските неща, често са съвсем простички.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари