Мерилото за успех в съвременна България навърши 50

0
Чувствам се отлично за своите 50, споделя кметът на Бургас
Чувствам се отлично за своите 50, споделя кметът на Бургас Снимка: БГНЕС

Най-популярната и обичана политическа фигура в цялата история на Бургас, която продължава уверено да държи руля на Общината в демократични условия, спечелвайки доверието на съгражданите си за трети мандат с тоталитарен резултат и която се превърна в мерилото за успех в съвременна България, днес чества 50-годишен юбилей.

В 16:30 часа в Културен център Морско казино кметът Димитър Николов ще приеме народни представители, общински съветници, колеги от местната и държавна администрация, представители на духовенството и културата - но с изричното предупреждение, че не желае да му носят подаръци. Иска само да вдигне наздравица и да почерпи.

Чувствам се отлично за своите 50 – нито ще кажа, че още съм момче и духът ми е млад, нито ще кажа – уморен и претоварен съм! Нося толкова, колкото мога, достатъчно е усещането ми за удовлетвореност и че се справям с това, което искате от мене”, каза той пред Флагман.

Всъщност и днес бургаският кмет си е на работното място като всеки друг ден от седмицата, но около обед направи изключение за журналистите, които настояха да му честитят юбилея и прекараха в кабинета му около час през обедната почивка – на чаша бяло вино и сандвичи.

Екипът на Флагман са подарили на рожденика колекционерско издание на Tashen с чернобяла документална фотография, събрана от 36 държави през последните 6 години. Уточняват, че от известно време Николов се увлича по нелеката работа на фоторепортерите и снима с доста вещина и усет, показвайки кадри, които будят завист и сред най-добрите професионалисти в гилдията.

 От медията са пожелали на кмета на Бургас да продължи по избрания от него преди 11 години път на свободата, който той предпочете пред измамната краткотрайна сигурност. И понеже може да вижда в бъдещето, той дълго управлява настоящето, следвайки оная тънка светла линия, в която среща и сдобрява дори и най-непримиримите срещуположности – за доброто на всички граждани в Бургас.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари