Димитър Николов остава кмет на Бургас

0
Към момента са обработени 99% от протоколите
Към момента са обработени 99% от протоколите Снимка: БГНЕС

Към момента са обработени 99% от протоколите

Димитър Николов остава кмет на Бургас през следващите 4 години.

Първите чували с бюлетини започнаха да пристигат в ОИК-Бургас около 21:00 часа. Общо 339 са секциите, които трябва да предадат изборните си книжа. Към момента са обработени 99% от протоколите, предава БНТ. Около 1:00 часа снощи беше се образувала опашка от автобуси с председатели на СИК-ове. В залата имаше и стотици членове, които чакаха да предадат своите изборни книжа.

"Нямаше забавяне при предаването на протоколите. Ние обработваме 339 секции. Въпреки, че в късен час започнаха да пристигат, към 4:30 часа бяхме обработили почти всички секции. До час ще приключим с обработката на протоколите и ще има окончателни резултати", обясни Фани Семерджиева, председател на ОИК-Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари