Бургазлия обвини Димитър Николов в мащабни корупционни практики

11
Михаил Михайлов твърди, че е получил около 2,5 милиона лева в кеш в "пликове и торбички"
Михаил Михайлов твърди, че е получил около 2,5 милиона лева в кеш в "пликове и торбички" Видео: Евроком

Михаил Михайлов твърди, че е получил около 2,5 милиона лева в кеш в "пликове и торбички"

Мъж от Бургас обвини настоящия кмет на Бургас Димитър Николов в корупционни практики в особено големи размери. Във видео, получено на електронната поща на Телевизия "Евроком" мъжът с имена Михаил Михайлов твърди, че е получил около 2,5 милиона лева в кеш в "пликове и торбички".

Естествено, няма документи за тези средства, посочва мъжът, който твърди, че е имал бизнес отношения с настоящия кмет на Бургас.

"С Димитър Николов сме се виждали почти всяка неделя", твърди още мъжът.

Михайлов споменава конкретни лица, които са работили в общината или са свързани с дейностите на общината.

Депутатът от ПП-ДБ Константин Бачийски коментира записа, като посочи, че има неопровержими доказателства, че това, което казва човекът. Единственият въпрос е "защо Димитър Николов" е на свобода.

Човекът, осмелил се да говори, даде редица примери как Николов е злоупотребявал с общински и държавни представа и самият той е раздавал пари.

Информацията беше показана в предаването „Делници“ с водещ Николай Колев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Мара
    Михаил Михайлов твърди, че е получил около 2,5 милиона лева в кеш в "пликове и торбички" Защо това заглавие излиза в русенски сайт, а не в бургаски ! Иначе по всяка вероятност е истина, но за съжаление не може да се докаже. Дума срещу дума. Дори когато има следи нищо не се случва,
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари