Майка разгневи Фейсбук, защото научи сина си... да чисти

5

Майка, която учи малкия си син как да върши домакинска работа, беше разкритикувана във Фейсбук, защото "използвала детето си като роб".

"Уча сина си да готви и да върши домакинска работа. Защо? Защото домакинските задължения не са само за жените", пише в социалната мрежа Никол Полин, майка на две деца от град Монро, щата Мичиган.

Заедно с това послание, Никол публикува снимки на 6-годишния си син, на които се вижда как детето зарежда пералнята и миалната машина и готви на на печката. Повече от 140 000 души са харесали публикацията и над 60 000 са я споделили.

Както винаги обаче публикацията получи полярни мнения. От една страна са похвалите за една жена и майка, която се опитва да възпита сина си да не следва стереотипите, че домакинската работа е само за жените. От друга страна обаче Никол Полин беше разкритикувана, че използва детето си "като роб".

Интересното е, че въпреки критиките, на снимките се вижда, че момченцето е щастливо от това, че се включва у дома и помага. Никол Полин подходи с доза чувство за хумор към критиците си, като по-късно публикува снимка, на която се вижда как синът й играе видео игра на дивана. Снимката бе придружена с текста "Той определено не е мой роб".

А вие какво мислите - трябва ли децата, независимо от пола, да участват в домакинската работа?

Източник: Rozali.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари