Людмил Киров: До седмица ще има развитие около собствеността на Дунав

1
Концентрацията  на момчетата не е на макс и физически не са подготвени на максимум, призна треньорът на драконите
Концентрацията на момчетата не е на макс и физически не са подготвени на максимум, призна треньорът на драконите Видео: gong.bg

Старши треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров коментира представянето на отбора след равенството 0:0 с отбора на Арда (Кърджали).

Дунав и Арда не се победиха в дебюта на Николай Киров (видео) "Мисля, че се представихме на едно добро ниво. Важното бе, че футболистите имаха желание и мисля, че мачът се разви добре за нас, защото тази точка ни беше важна. През второто полувреме вдигнахме нивото си на игра и ни се получиха нещата", започна той, цитиран от gong.bg.

"Аз съм човек, който никога не се оплаква. Благодаря на момчетата, които правят всичко. Въпреки хаоса, който има в съблекалнята, днес показаха доста желание и им благодаря искрено.

Ние знаем, че ще е много тежко до края. Концентрацията  на момчетата не е на макс и физически не са подготвени на максимум. Разбира се, че се притеснявах по какъв начин ще се представят футболистите след прекъсването", добави още Киров.

Относно собствеността и тежкото финансово състояние на клуба, специалистът заяви:

"Имаше възможност тимът и да не излезе днес в мача. Не съм аз човекът, който да коментира, но мисля, че има развитие в прехвърлянето на акциите. Смятам, че до 1 седмица ще има развитие и може би промяна на собствеността", завърши той.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари