Трета поредна победа за "драконите"

1
„Дунав“ би „Миньор“ с 4:2 на Градския стадион в Русе
„Дунав“ би „Миньор“ с 4:2 на Градския стадион в Русе Снимка: ФК Дунав

„Дунав“ би „Миньор“ с 4:2 на Градския стадион в Русе

Дунав“ постигна изразителна победа с 4:2 над „Миньор“ в мач от 31-вия кръг на Втора лига.

На Градския стадион в Русе избраниците на Мартин Ковачев поведоха с два бързи гола на Мирослав Будинов, който се разписа в 17-ата и 19-ата минути на двубоя. Три минути преди края на първото полувреме Денислав Минчев направи резултата „класически“, информира TVN.

След почивката обаче дунавци накараха привържениците си доста време да тръпнат. Успокоени от солидната преднина те намалиха оборотите, а съперниците им, над които тегне заплахата от изпадане, усилиха натиска, в желанието си да променят развоя на нещата. В 65-ата минута Кристиян Кирилов от гостите намали на 1:3, а в 87-ата Мартин Стоилов от дузпа направи 2:3. Минута преди да изтече редовното време капитанът Йордан Димитров, който влезе на мястото на Будинов, успокои феновете, пращайки топката в мрежата на гостите за крайното 4:2.

Преди изиграване на последните мачове с актив от 46 точки „Дунав“ заема 7-о място в таблицата за класиране, с точка по-малко от „Марица“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Людмата
    Добре,че Людмата Киров се махна да почнат победите на Дунав
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари