Лена Бориславова: Премахването на лицето Борисов не решава проблемите на България

0
Бориславова отрече да има договорки да се пази имунитета на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов
Бориславова отрече да има договорки да се пази имунитета на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов

Бориславова отрече да има договорки да се пази имунитета на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов

В предаването "Лице в лице" Лена Бориславова от партията "Продължаваме промяната" заяви, че личността на Бойко Борисов не е съществената част в случая и премахването му не решава проблемите на България. Тя посочи, че проблемите, с които България се сблъсква през последните 30 години, са от по-голямо значение. Тя спомена случаи на публични убийства на престъпници извън страната, атентати или неатентати срещу главния прокурор и обявената от прокуратурата война срещу Народното събрание.

Лена Бориславова отрече, че има договорки за запазване на имунитета на лидера на ГЕРБ, Бойко Борисов. Изявлението идва след публикуването на запис, предоставен от отцепилия се от ПП-ДБ Радостин Василев.

Тя призова всеки да слуша пълния запис, за да се разбере какви притеснения и разисквания има сред партийците. По нейни думи, дискусията за втория мандат е протекла в много напрегната обстановка, като не всеки е могъл да контролира емоциите си и изразът си не е бил винаги точен.

Бориславова поясни, че присъстваше през цялото време на разискванията и видя различни емоции и притеснения, като подчерта, че това е била откровена дискусия сред лидерите и членовете на "Продължаваме промяната".

Тя бе категорична, че няма да има други министри от ГЕРБ, освен Мария Габриел, и намекна, че ПП-ДБ са успели да убедят ГЕРБ да направят поправки и да запазят двойното мнозинство при избирането и свалянето на председателите на ВКС и ВАС, използвайки "аргументи".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари