Лекарският съюз подкрепи новите мерки: Да влязат в сила в най-кратък срок

0
По-рано проф. Костадин Ангелов обяви, че е внесъл предложение в Министерски съвет за налагане на нови ограничения в седем точки, като се очаква те да влязат в сила още от 27 ноември
По-рано проф. Костадин Ангелов обяви, че е внесъл предложение в Министерски съвет за налагане на нови ограничения в седем точки, като се очаква те да влязат в сила още от 27 ноември Снимка: БГНЕС

От Съюза подкрепят напълно предложението на здравния министър и НОЩ

Българският лекарски съюз (БЛС) излезе с позиция по предложението на здравния министър от Националния оперативен щаб (НОЩ) за въвеждане на национална карантина, като подкрепи напълно предложението и дори призова за максимално бързо въвеждане на предвижданите мерки.

Ние българските лекари, подкрепяме напълно обявените от здравния министър - проф. Костадин Ангелов нови ограничителни мерки и очакваме тяхното приемане в пълния им вид възможно най-бързо. Преустановяването работата на заведенията, дискотеките, на МОЛ-овете, прекратяването на спортните мероприятия, семинари, екскурзии, конкурси, конгреси и всички други мерки са изцяло в полза на българското общество и ще дадат възможност на нас лекарите и здравната система да си поемем глътка въздух. Само така може да бъде скъсана веригата на заразата, която през последните седмици показа сериозен ръст и погуби стотици животи. Нека спазваме дистанция, но да се държим един за друг в тази битка! Време е да се обединим в името на живота!“, написаха в писмо до медиите от БЛС.

По-рано проф. Костадин Ангелов обяви, че е внесъл предложение в Министерски съвет за налагане на нови ограничения в седем точки, като се очаква те да влязат в сила още от 27 ноември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари