Лъвове, недейте да задълбавате в стари рани

0
Лъвове, недейте да задълбавате в стари рани

Овен

Имате шанс да се доберете до самата същност на нещата. А давате ли сметка до какво може да доведе това? Е, в крайна сметка вие обичате да подхождате нетрадиционно,така че това може би просто ви забавлява.

Телец

При вас купонът тече с пълна сила, сякаш лятото никога няма да свърши. Това е чудесно и дай Боже да успеете да запазите това усещане по-дълго. Просто продължете да се наслаждавате на мига.

Близнаци

Бъдете готови да си сътрудничите с другите.Опитайте се да бъдете по-толерантни и поне изслушвайте човека срещу вас.Определено има какво да научите от другите, стига да сте в състояние да ги чуете.

Рак

Леко и приятно ще си изкарате този ден, в неангажиращи срещи и разговори. Пътуванията ще са забавни и ненатоварващи, а може и да срещнете неочаквано стар приятел.

Лъв

Недейте да задълбавате в стари рани,че може да ги инфектирате.Направете си изводите и карайте напред,миналото е история,бъдещето предстои,така че - живейте и се радвайте сега.

Дева

Идеален момент за почивка. С радост ще се откъснете от ежедневието и ще се почувствате различно. Хубаво е да отиде дори на църква, просто, за да усетите омиротворение.

Везни

Още не е свършил август, а вече са ви налегнали грижи.Винаги знаете, че може да прехвърлите работата на някой друг. Ако пък наистина не можете, просто се усмихнете и ще я свършите по-бързо.

Скорпион

Трудно ще останете на едно място,но пък движението е здраве, както е известно.Много срещи,много разговори.Внимавайте да не изтърсите нещо,за което после да съжалявате.Мислете преди да говорите.

Стрелец

И този месец приключва и сякаш лятото си отива.Това не означава,че няма да имате поводи за приключения оттук насетне.Просто днес ще сте по-философски настроени и търпеливи.Царствено търпеливи.

Козирог

Днес ще доста самоуверени и неустрашими.Готови сте да съборите дори стена с главата си единствено,за да докажете, че сте прави.А къде остана практичното ви мислене,знаете,че това не е най-добрия подход.

Водолей

Твърде сериозни ще сте,което може силно да притесни околните, а и самите вас.Прословутият ви оптимизъм явно днес е просто практичност,граничеща с вманичаване.Най-важното е да не издребнявате.

Риби

Днес ще правите всичко твърде театрално,очаквайки овации.Само не се вличайте и не се вземайте твърде насериозно.Оставете сетивата си отворени и попивайте новите неща.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари