Лъвове, не разпилявайте емоциите си напразно

0
Лъвове, не разпилявайте емоциите си напразно

Овен

Днес може да се почувствате излъгани, но това е в резултат на собствените ви големи очаквания. Приемете хората такива, каквито са и не очаквайте да ви следват безпрекословно. Не бързайте да отправяте обвинения преди да сте напълно наясно с фактите.

Телец

Ако в миналото сте се потрудили, то днес може да съберете плодовете на вашите усилия. Останалите трябва да разчитат на благоволението на други хора. Не пренебрегвайте дори и най-маловажните (на пръв поглед) срещи. Могат да се окажат много важни за бъдещето ви.

Близнаци

Денят е многообещаващ, макар че ще се наложи да жертвате спокойствието си, за да постигнете желаната цел. Внимавайте с парите, лесно може да пропилеете една солидна сума за най-безобидни дреболии и още вечерта да се чудите къде ви е бил акъла.

Рак

Добър момент да реализирате, онова което бързо губи актуалност или изисква бърза обработка. Може да ви хрумне да правите зимнина. Успешен ден за пазар и занимания, за които са нужни сръчни ръце.

Лъв

Не разпилявайте емоциите си напразно, това е все едно да играете представление без да имате публика, а това означава да не получите никакви аплодисменти. Следобед не бъдете твърде доверчиви, можете да станете лесна плячка в ръцете на недобросъвестни граждани.

Дева

Ден само за анализ. Погледнете назад не само към собствения си път, но и към традициите. Не се потапяйте в дълбокия кладенец на вината, а се опитайте да погледнете на нещата безпристрастно. И в никакъв случай не си помагайте с алкохол.

Везни

Денят е сравнително натоварен. Имайте готовност да поемете допълнително работа. Следобед може да се почувствате напрегнати и да ви обхванат необясними страхове. Не се паникьосвайте, това е просто едно тягостно състояние, което скоро ще отмине. Опитайте да си помогнете със самовнушение.

Скорпион

Денят ви обещава множество емоции. Това може доста да ви поизтощи, но пък ще се чувствате приятно. Днес успешно бихте могли да се явите на изпит или да отпътувате за далечна страна. Каквото и да правите късметът ви ще се навърта наоколо.

Стрелец

Може да се каже, че днешният ден ще е изпитание за вашето търпение. Разумният подход към нещата, на който сте майстори ще ви помогне изключително много през днешния ден да успеете да направите всичко както трябва и освен това да дадете по едно приятелско рамо на нуждаещите се.

Козирог

Добре би било ентусиазмът да ви съпътства през целия ден, но все ще се намерят лош хора да го охладят. Приемайте нещата по-философски, но най-вече не се захващайте с много неща наведнъж или с други думи ако носите няколко дини под една мишница, поне гледайте да са по-малки.

Водолей

Не позволявайте емоциите да вземат връх в отношенията ви с управляващите. Лесно се разсейвате, разбираемо е, все пак не сте машини, но не потъвайте в чувство за вина. Станалото - станало, вземете си поука и продължете напред с усмивка.

Риби

Ако успеете да си създадете добра организация на работата, няма от какво да се притеснявате. Днес до обяд имате сериозни шансове за успех. Следобеда ще се наложи да отделите за изясняване на някои взаимоотношения. Казвайте нещата направо, но не бъдете груби.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари