Лъвове, не прибързвайте с изводите

0
Лъвове, не прибързвайте с изводите

Овен (21 март - 20 април)

Четвъртък е ден за щедрост и благотворителност. Точно днес, обаче ще търсите реалните ползи от действията си и изобщо няма да ви е до подобни постъпки. Приемете го като необходимост и като инвестиция в неизвестното.

Телец (21 април - 21 май)

Сериозно и отговорно ще се отнасяте днес към плановете и бъдещето си. Хубаво е и да се усмихвате от време на време, така шансовете ви се увеличават и цялата физиология на тялото ви функционира по-добре.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Интензивни преживявания ще ви предостави днешния ден. Трудно ще ви се отдаде да сте сериозни прекалено дълго, но нищо не ви пречи да опитате, приемете го като забавление, макар да е доста странно съчетание.

Рак (22 юни - 23 юли)

Единството на възгледите е от съществено значение, когато влизате в партньорски взаимоотношения или най-малкото може да опитате да намерите допирните точки.

Лъв (24 юли - 23 август)

Ще имате доста неща за вършене и ще се отнасяте толкова сериозно, че чак може да ви заболи главата. Ще получите подкрепата на тези около вас, само не драматизирайте нещата. Не прибързвайте с изводите си.

Дева (24 август - 23 септември)

Самоусъвършенстването е ключът към всеки един успех, така ще не пропускайте всеки шанс да направите нещата по-добре. С вашата прецизност и придирчивост доста бързо ще напреднете.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Като цяло денят може да е прекрасен, красив, неповторим, ако се оставите на мъдростта на Вселената. Забравете за малко контрола и само наблюдавайте.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Колебливо и несигурно днес ще подходите към целите си, а това може да ви върне сериозно назад. В момента сте в силна позиция, затова поспрете за миг и послушайте сърцето си, то ще ви подскаже правилното решение, просто се отърсете от целия субективизъм и предразсъдъци и решенията сами ще се появят.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Днес ще доста по-реалистични и доста по-търпеливи. Стремежът днес ще е да се увеличи и съхрани богатството. Преценете наличните средства и пристъпете към изпълнение на задачите Днес ще ви е по-лесно да го сторите без много емоции

Козирог (22 декември - 20 януари)

Инициативата е във ваши ръце. Май всичко около вас се променя по-бързо отколкото сте очаквали. Не се разсейвайте, за да не изостанете от събитията и в никакъв случай не се задълбавайте в детайлите за сметка на панорамния поглед.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Изобилието е навсякъде около вас - споделете го, комуникирайте го по най-добрия начин с тези около вас. Най-добрият начин да задържиш нещо е като го споделиш, забелязали ли сте? А вие какво искате да задържите за себе си именно днес?

Риби (20 февруари - 20 март)

Приятелите са вашият най-голям капитал. Правилното общуване и по-точно добрата обратна връзка са онова, от което ще имате нужда днес. Не задълбавайте прекалено в минали истории. Миналото е вече минало, живейте сега, създайте себе си сега.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари