Лъвове, не пренебрегвайте вътрешния си глас

0
Лъвове, не пренебрегвайте вътрешния си глас

Овен

Ще се чувствате в страхотен синхрон със света и това разбира се ще доведе до невероятни резултати. Има опасност обаче в един момент да се окажете въвлечени в чужди проблеми. Не приемайте всичко, което ви казват за чиста момента.

Телец

Днес е по-добре да отложите активните действия. Следвайте ежедневната си програма. Не е изключено да чуете злословие по ваш адрес, но не бързайте да търсите възмездие, в момента не сте в добра позиция.

Близнаци

Нещата ви ще се развиват, като че ли от само-себе си. Вече можете да помислите как да прекарате почивните дни, приемете предложението на приятел.

Рак

Добре е да озаптите малко чувствата си. Не им позволявайте да ви ръководят, особено по служебните въпроси. Трябва и да сте по-дискретни относно плановете си, които е добре да стартирате след десетина дни.

Лъв

Денят е обещаващ. Трябва да действате активно, ако държите на успешния изход на нещата. Не пренебрегвайте мнението на вътрешния си глас, може да се окаже важно при вземането на решения.

Дева

Доста приятен ден, ако изключим малките изненади, които може и да ви ядосат. Погледнете нещата откъм смешната им страна и не се правете на обидено дете.

Везни

Късметът все още е с вас, използвайте преимуществата, които ви предлага. Особено много ще ви върви в любовта, само не преигравайте, веднага ще ви хванат.

Скорпион

Ще ви се иска всичко около вас да е красиво и подредено и ще трябва да положите известни усилия, за да постигнете желания резултат, а той наистина ще си струва труда.

Стрелец

Малко нервни ще се чувствате днес, но го отдайте на времето. Подходящ момент да разчистите ненужните вещи и да сложите ред в нещата си. Бъдете по-пестеливи.

Козирог

Прогнозите за днешния ден са доста добри, нещата можете да провалите самите вие със собственото си черногледство. Днес късметът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави.

Водолей

Промяна е ключовата дума за днес. Има много неща, които искате да направите, съберете информация, намерете подходящите хора, днес е денят за това. И се опитайте да завършвате започнатото.

Риби

Емоционалното отношение към нещата не е най-добрия начин, по който бихте могли да реагирате. Не се дразнете ако домашните ви не ви разбират от само-себе си, облечете в думи намеренията си.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари