Лъвове, може да ви изненадат с добра новина!

0
Лъвове, може да ви изненадат с добра новина!

Овен

Днес имате възможност да постигнете невероятни успехи. Ще се почувствате вдъхновени и ентусиазирани от хората, с които работите. Яхнете това настроение докато е време, че в събота и неделя да не ви мине.

Телец

Мисълта, че ще можете да разпуснете два дни ще ви дава сили да понесете всичко, дори и некоректното отношение на колегите. Не позволявайте жегата да ви размекне, лесно могат да ви отмъкнат някои дреболии, така че пазете си портфейла.

Близнаци

Днес ще сте малко носталгично настроени и заради това може да пропуснете доста интересни възможности. Вземете се в ръце и не се чудете, а просто приемете подаръците на съдбата.

Рак

Успешно биха могли да се развият дейностите, свързани с парични въпроси. Добър ден за търговците, най-вече на козметика и аксесоари. Защо не си направите малко подаръче, което ще стопли душата ви.

Лъв

При вас всичко тече като по ноти, само внимавайте да не свирите фалшиво. Спазвайте тактовете и всичко ще ви е наред. Днес може да ви изненадат с добра новина, че ще получите парички.

Дева

Днес може да имате някои пререкания в службата. Не пренебрегвайте мнението на близка ваша приятелка. Добре е да проявите повече търпимост към хората, с които работите.

Везни

Да сте използвали късмета си през предишните два дни, защото днес ще ви се наложи доста да се потрудите. Не, че това ще ви е неприятно, но ще имате по-малко време за забавления.

Скорпион

Нищо чудно днес да се опитат да ви уловят за “канарчета”. Не бъдете наивно доверчиви. Отделете си повече време за приятелите и любимия човек.

Стрелец

До обяд по-добре си спестете хапливите приказки, защото следобед може и да съжалявате за това. Гледайте да не проявявате щедростта си с чужди средства.

Козирог

Днес може да останете неприятно изненадани от развоя на събитията. Точно към края на деня шефовете ви ще се сетят, че има много спешни неща за вършене. Ще трябва да защитите авторитета си.

Водолей

Специален ден, специален празник. Ден за почит към Божията майка. Енергията обаче ще е бликаща, непостоянна, силна, действена. Хубаво е да си дадете глътка въздух.

Риби

Деловите ви действия едва ли ще се увенчаят с огромен успех, но затова пък възможностите ви за развлечения непрекъснато ще се увеличават. Ако искате да докажете величието си, организирайте една незабравима вечер за любимия си човек.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари