Кубрат и Тервел Пулеви правят боксова академия

0
Своя боксова академия в София ще открият Кубрат и Тервел Пулеви
Своя боксова академия в София ще открият Кубрат и Тервел Пулеви

Своя боксова академия в София ще открият Кубрат и Тервел Пулеви. В нея ще могат да се обучават както деца от всички възрастови групи, така и възрастни, предаде BIG5.bg.

Основен треньор на групите ще бъде менторът на Тервел Пулев Боби Бояджиев, който ще бъде подпомаган от допълнителен треньорски екип. Ще се организират и специални тренировки, които ще се водят от братя Пулеви. Групите ще бъдат с до 20 деца при график на заниманията, който гарантира ефективност. 

"Идеята ни беше да направим академия, в която да се развиват новите боксови таланти на България. Да можем да предадем опита си на следващите поколения, за да продължат това, което ние сме започнали", обясниха братя Пулеви.

"В същото време академията ни ще бъде отворена за всички деца и младежи, които искат да се занимават с бокс в свободното си време, дори да не искат да градят кариера. Това е спорт, който изгражда характер, дисциплина, и е хубаво в днешно време младите да бъдат насочвани към това", допълниха те.

Заниманията ще се провеждат в новия спортен център "Пулев" на ул. "Сребърна" с обща площ близо 1000 кв. м. Залата за бокс разполага с ринг и пълно професионално оборудване. Освен за тренировки тя може да се използва и за демонстрационни мачове.

В отделна зала за групови занимания ще се водят групи по йога, пилатес, канго джъмп, модерни, латино, народни танци и балет.

От 5 октомври групи за възрастни и деца там ще води Атанас Месечков.

Братя Пулеви са проектирали и специална зала за кондиционни тренировки, в която може да бъде използвана и популярната огромна гума за трактор, която Кубрат Пулев включва в силовата си подготовка. 

Официалното откриване е планирано за края на октомври, след завръщането на Кубрат Пулев на ринга на шоу по случай 35-ата годишнина на "Зауерланд" в Карлсруе. Кубрат Пулев заминава за Германия утре, за да започне подготовката си за мача.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари