Крум Зарков: Първи си отиват достойните!

1
Няма защо да се чудим защо политиката се счита за мръсна работа, когато в нея не се допускат чистите хора
Няма защо да се чудим защо политиката се счита за мръсна работа, когато в нея не се допускат чистите хора Снимка: Кадър NOVA

Няма защо да се чудим защо политиката се счита за мръсна работа, когато в нея не се допускат чистите хора

Народният представител от парламентарната група на БСП Крум Зарков обясни от парламентарната трибуна защо не е подкрепил оставката на досегашния председател на Народното събрание.

Това съобщиха от пресофиса на Зарков.

Гласувах против оставката на Никола Минчев като председател на Народното събрание, защото съм против и винаги съм бил против най-жестокия, неписан, но винаги изпълняващ се закон в българската политика, който гласи: „Първи си отиват достойните“. В продължение на 30 години различни политически формации се замерят една-друга с обвинения – един път са в коалиции, друг път са в опозиция; понякога се разпадат, друг път се събират. Но винаги жертви в техните спорове падат тези, които имат най-малко вина за тях. Днес това се случи с г-н Никола Минчев. И няма защо да се чудим защо политиката се счита за мръсна работа, когато в нея не се допускат чистите хора. Мисля, че за г-н Минчев това не е край. Това е началото в политиката. И се надявам повече хора като него да виждаме сред нас и навън.

Той изрази мнение, че в тежките дни и седмици, които се очертават пред нацията ни неминуемо ще има нужда от диалог и по думите му именно поведението и начинът на говорене на Никола Минчев трябва да служат за вдъхновение за него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    darkaveng
    Баце, щом оставате, какви сте! И какъв го дирите с отявлени фашаги в едно правителство? Неясно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари