Мирослав Иванов: Мафията се опитва да осуети промяната

0
Видях сълзи в очите на някои колеги
Видях сълзи в очите на някои колеги Видео: NOVA

Мафията се опитва да осуети промяната, но ние няма да се откажем

Това каза изпълняващият длъжността председател на Народното събрание Мирослав Иванов („Продължаваме Промяната“), който излезе при протестиращите пред сградата на парламента, предава БТА.

Според Иванов в следващите няколко дни депутатите ще намерят своя „правилен морален компас“, за да преодолеят вота на недоверие, внесен срещу правителството.

След дълги дебати днес Никола Минчев бе отстранен от поста на председател със 125 гласа „за“ от ГЕРБ-СДС, ДПС, „Възраждане“ и „Има такъв народ“. От „Продължаваме Промяната“, „Демократична България“, „БСП за България“ и нечленуващите в парламентарни групи депутати 113 гласуваха „против“, един депутат от "Продължаваме промяната" се въздържа при процедурата.

След гласуването пред сградата на парламента в столицата се събраха протестиращи в подкрепа на Никола Минчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Ytr
    Каква "промяна", това е държавна измяна, вкарахте ни в зависимост от агресора сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари