Станислав Балабанов: Ротационно председателство на НС е противоконституционно

0
Надяваме се на разум, това са екзотични идеи и проява на инат, каза още депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов
Надяваме се на разум, това са екзотични идеи и проява на инат, каза още депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов

Надяваме се на разум, това са екзотични идеи и проява на инат, каза още депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов

Резонно е първата политическа сила да излъчи председател на Народното събрание. Той да бъде избран на ротационен принцип е противоконституционно. Това каза на влизане в парламента депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов, предаде NOVA.

"Надяваме се на разум, това са екзотични идеи и проява на инат. Запазваме добрия тон, няма нужда от тежки противоречия и скандали. Хората ни изпратиха за пореден път, след пети избори, за да влезем и да работим. ИТН е тук, за да гарантира, че парламентът ще бъде работещ", каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Самарин
    Този който няма хабер от политическо мислене,който не е чел конституцията,ломоти празни кухотевини,колкото да каже нещо.Предал веднаж премиерът на държавата ни,това недоразумение,е готово и на друго,още по жестоко предателство.Ние идваме,за да изчагъртаме партията,която дванадесет години се грижи само за себе си,пренебрегвайки нуждите на целокупния ни народ.Вчера мерзавците дадоха знак,че ще са патерица,ако трябва и инвалидна количка на герб.Дано простите хорица от т. нар. електорат,да си отворят сетивата и да се позамислят,къде е отишел "заветния" им глас!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари