Костадин Костадинов: Референдум ще има!

2
Какво всъщност стана на вчерашното гласуване и защо референдумът за запазване на лева ще се състои?
Какво всъщност стана на вчерашното гласуване и защо референдумът за запазване на лева ще се състои? Снимка: Facebook

Какво всъщност стана на вчерашното гласуване и защо референдумът за запазване на лева ще се състои?

Референдум за българския лев ще има, заяви лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов на брифинг пред служебния вход на Народното събрание. Според него депутатите нямат право да отхвърлят предложението за референдум, когато има повече от 400 хил. подписа.

„Единственото основание, което имат, е, ако нарушава закона за провеждане на референдумите, който казва, че по вече влезли в сила международни договори, референдуми не могат да се произвеждат“, каза Костадинов.

Според него народните представители са "паднали жертва" на собствената си юридическа немощ, защото са нарушили закона и са създали юридически вакуум. „Единственото решение е президентът да насрочи референдум“ каза Костадин Костадинов.

Вчера парламентът отхвърли предложението на "Възраждане" за произвеждане на национален референдум за запазване на българския лев. Повече от три часа продължи дискусията в пленарната зала по предложението на "Възраждане" за референдум.

От партията вече обявиха, че ще сезират Конституционния съд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ???
    Къв е тоя циганин?
  • 3
    1
    ХАХХАХА!
    Това циганско фюрерче с обърнатата джука продължава да си вярва. Нямам търпение за момента, в който ще забранят глутницата му, минаваща за партия, за антидържавна пропаганда и пропаганда на насилие. И в Шенген ще ни приемат, и еврото ще приемем скоро, и без това от 1999 г. сме вързани за него. Хора, събудете се и слушайте и четете експертите, а не рушлямската пропутинска пропаганда. Да не забравихте, че любимата ви Русия ни обяви за вражеска държава?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари