Костадин Костадинов: Само за седмица са събрани 41 000 подписа

0
Лидерът на "Възраждане" направи отчет на първата седмица от началото на подписката за запазването на българския лев
Лидерът на "Възраждане" направи отчет на първата седмица от началото на подписката за запазването на българския лев Снимка: Facebook

Лидерът на "Възраждане" направи отчет на първата седмица от началото на подписката за запазването на българския лев

"Мина първата седмица от началото на подписката за свикване на референдум за запазване на българския лев.

Резултатът до момента - 41 000 подписа, събрани само от нашите членове и само по нашите пунктове.

Тук не влизат подписите, събирани от партньорските граждански организации, от хилядите доброволци, от предприемачи по магазини, сервизи, офиси и предприятия, от синдикатите и от чужбина. Тези подписи ще ни бъдат предавани тепърва. С тези темпове поставената цел от 500 000 подписа съвсем спокойно може да бъде постигната на десетата седмица - половин месец преди крайния срок.

Уважаеми сънародници, на път сме да постигнем историческа победа в борбата с олигархичния колониален режим в България! С общи усилия, обща победа!

Благодаря на хилядите членове и симпатизанти на Възраждане, както и на всички останали доброволци и партньори, които самоотвержено се борят да събудят волята за борба на българския народ! Гордея се с вас! Ще извоюваме свободата си и правото си на избор ЗАЕДНО!

Обръщам се и към тези, които все още не са се включили в подписката. Потърсете пунктовете ни в цялата страна и се включете в битката за запазване на българския лев! Ако във Вашето населено място няма такъв, изтеглете бланката за подписи, подпишете се и я изпратете в град София."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Песимист
    Колко от тях са истински?Ще се лъжеме ли ,както с ваксинирането?Защо е тази заигравка с българския лев,а гласувахте в защита на Гешев заедно със ГЕРБ ,ДПС,БВ и БСП?
  • 1
    3
    112
    Kопейкин ако има барем 400 подписа ще бъде ЧУДО ! В София няма въобще места ,където да се събират такива ! Абе смее ли някой от Възраждане да изкара такива на улицата ! Може само у Левуново ,но едва ли !
  • 2
    2
    Сатирикон
    Ще има доживот да си бърше огромният червен гъз с толкоз много страници.
  • 0
    1
    За 10 седмици
    ви казвам , че ще съберете 410,000 подписа , а за 100 седмици 4,100,000 подписа. Това ще бъде наистина впечатляващ резултат. Нека да трИперят гадовете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари