Костадин Костадинов: Местните марионетки си мислят, че вече са унищожили лева, но се лъжат!

2
Милиони избиратели на други европейски партии ще ни подкрепят чрез своите избраници в Брюксел, заяви лидерът на "Възраждане"
Милиони избиратели на други европейски партии ще ни подкрепят чрез своите избраници в Брюксел, заяви лидерът на "Възраждане" Снимка: Facebook

Милиони избиратели на други европейски партии ще ни подкрепят чрез своите избраници в Брюксел, заяви лидерът на "Възраждане"

Членове и симпатизанти на политическа партия „Възраждане“ блокираха пристанище Бургас днес в 10:00 часа.

Поводът за недоволството им е решението на Конституционния съд, който отхвърли искането на политическата организация за провеждане на национален референдума за запазване на българския лев.

"Вчера Възраждане блокира пристанище Варна и българската граница с Румъния при Силистра. Вече трета седмица продължават протестите ни срещу потъпканото ни право на глас и отхвърления референдум за запазване на българския лев. Протестите продължават и днес, на други места в страната. Нямаме намерение да спираме, борбата ни тепърва започва!

Уважаеми сънародници, идват избори на 9 юни! Имаме златен шанс, заедно с нашите съюзници в Европа, да защитим правото си на референдум през Европейския парламент! Местните марионетки си мислят, че вече са унищожили лева, но се лъжат! Милиони избиратели на други европейски партии ще ни подкрепят чрез своите избраници в Брюксел да проведем референдум и да запазим българската финансова независимост! Защото и те искат същото като нас - свобода и демокрация!

Борбата продължава - до победа!", написа Костадинов в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    До 2
    Грешиш, късопишков е обикновен мангал от варненските гета. И неговата до време, Болен Лидеров беше известен като пудела на Путин, тоя може да мине за помияра на Путен. Краят им е близо.
  • 0
    2
    До 1
    Tи какво очакваш от тоя карлуковски идиот ,Късопишков ? Ами сами простотии !
  • 17
    1
    чичомиткобрат
    Възраждане нямат кой знае колко големи шансове да постигнат каквото и да било, но мнозинството ги мразят ожесточено, защото говорят истината. А истинските путки най-ги боли като им казват истината в прав текст.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари