Членове и симпатизанти на "Възраждане" блокираха пристанище Бургас

2
Поводът за недоволството им е отхвърлянето на референдума за запазване на българския лев
Поводът за недоволството им е отхвърлянето на референдума за запазване на българския лев Снимка: Facebook

Поводът за недоволството им е отхвърлянето на референдума за запазване на българския лев

Членове и симпатизанти на политическа партия „Възраждане“ блокираха пристанище Бургас днес в 10:00 часа.

Поводът за недоволството им е решението на Конституционния съд, който отхвърли искането на политическата организация за провеждане на национален референдума за запазване на българския лев.

От "Възраждане" се категорични, че след като Народното събрание погази закона и отхвърли Референдума за Запазване на българкия лев, организиран от Инициативен комитет и подкрепен от „Възраждане“ и Конституционния съд погази Конституцията.

"Правото на 604 000 българи да гласуват на Референдума беше отнето, а демокрацията унищожена.

  • Отказът от национална валута е отказ от национален суверенитет. Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин.
  • Загубим ли предприятията от Маришкия басейн, губим енергийния ни суверенитет. Без енергетика, няма икономика. Бавно и последователно унищожават и ядрената ни енергетика. Демонтирани и нарязани за скрап бяха 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, продадоха реакторите на АЕЦ Белене
  • Липсата на земя води до липса на храна. Изграждането на фотоволтаици на плодородната българска земя я унищожава. Хиляди регулации убиват бавно земеделието. Застрашен е хранителният суверенитет на България – народът няма гаранция за прехраната си.
  • Изграждането на ветрогенератори в морето ще прогони рибата, ще убие рибарския отрасъл и ще доунищожи окончателно туризма.
  • Превръщат ни в територия, която ще населят с мигранти. Подготвят ни за буфер между Африка и Азия и западния свят.

Вече 30 години те управляват и унищожават България и само ние можем да ги спрем", заявиха от партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    До 5
    Tи си май партиен секретар и АБПФК ,ама в нелегалност !
  • 16
    5
    до 3
    И кандидатсване за членство в БРИКС и показване на среден пръст на всички западни псета и тяхното изгонване от България и всички окупаторски бази на терористите от НАТО унищожени и НАТО терористите - изгонени също.
  • -14
    4
    Абе, славещия?
    Я викни някой от внуците да му обясниш какво ти е минало през кухата кратуна, че да го напишат, на тебе не ти се е получило. О, ако си довлякъл някоя руска мърша навремето да се ожениш за нея, простотията ти е оправдана.
  • 15
    3
    Слава Русия
    Излизане от ЕС и да на ЛЕВЪТ
  • -17
    2
    вгъZZраждани
    Жалят по убийството на Навални!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари