Костадин Костадинов: Готови сме със свой състав на кабинет

0
"Възраждане" подкрепя само свой мандат
"Възраждане" подкрепя само свой мандат Снимка: БТА

Според лидера на „Възраждане” най-вероятно отиваме на нови избори

"Възраждане" няма да участва в контактната група, предложена от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Това заяви председателят на партията Костадин Костадинов и допълни, че е готов да опита да състави правителство с третия мандат, предава БНР

"Единственият мандат, който "Възраждане" ще подкрепи, е мандатът на "Възраждане". "Възраждане" е готова със свой състав на кабинет. "Възраждане" е готова да вземе третия мандат, ако разбира се, президентът реши това нещо".

Партията е готова е готова да излъчи своя контактна група, която да води преговори с парламентарно представените партии:

"Останах изключително изумен от състава на преговорния екип, който е определен. Честно казано, доста ме развесели, но това, което ние ще направим пък на свой ред е да дадем един преговорен екип, с който да започнем разговори с всички останали политически сили в парламента по отношение на най-важния въпрос към настоящия момент за влизането на България в еврозоната".

Междувременно пресконференцията, която беше насрочена за 10:00 часа, беше отменена от Костадин Костадинов.

Костадин Костадинов гони журналисти от пресконференцията на "Възраждане" - ВИДЕО

Още в самото начало той призова медиите "Дневник", "Капитал", "Медиапул" и "Клуб Z" да напуснат залата в БТА, защото са "жълта преса, финансирана от чужбина". Това не се случи и лидерът на "Възраждане" напусна, след което разговаря с представители на медиите отвън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    6
    Име
    Ами аз не съм Ганьо, със сигурност се къпя поне 1 дневно, уча второ висше и работя..доста прилична работа и полочавам прилична за Русе заплата и гласувах за Възраждане. Защо съм го направил си е моя работа, ама хайде да не дрънкаме глупости с асолютизми. Със същия успех мога за кажа на всички "евро - атлантици", че са обратни и мазни олигофрени, на които не им е останал и грам мозък от саскане или пукница....или от сифилис може би..
  • 8
    5
    Този глупак...
    Този глупак надмина и Волен Сидеров по простотия, но нали са от едно котило...
  • 10
    4
    daskal
    Този е напълно откачен! Представям си русенския гений Златан Златанов като вътрешен или правосъден министър и ме обхваща лек ужас.
  • 9
    3
    Кльощав съсел
    Продукта на руското посолство рано рано взе да си изтърва нервите, явно упойващите вещества които употребява не му влияят добре. Сидеров нахълтваше неканен в редакции, тоз пък си тръгва от собствените си пресконференции. следващия път може да си тръгне през терминала на софийското летище във всеизвестна на всички ни посока.
  • 13
    2
    Как КОЙ?
    Слабоумния Ганьо, който няма 2 лева в джоба. Същия оскотял изрод, който вечер се нлива с патоки и пребива с кръвясал поглед и псувни жена си. Този същия Ганьо, който брадясал и неумит по цял ден скитори по улиците и псува Държавата! Същия този Ганьо (Ганьовци) гласуват за такива ненормални откачалки като продажната рашистка подлога Копейкин! Срамота, че в България все още има такива същества!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари