Костадин Костадинов гони журналисти от пресконференцията на "Възраждане"

0
Лидерът на "Възраждане" отмени пресконференцията и говори пред представители от всички медии отвън
Лидерът на "Възраждане" отмени пресконференцията и говори пред представители от всички медии отвън Видео: БНТ

Лидерът на "Възраждане" отмени пресконференцията и говори пред представители от всички медии отвън

Ръководството на "Възраждане" щеше да дава пресконференция след изборите на 2 октомври.

Преди началото на пресконференцията лидерът на партията Костадин Костадинов обяви, че от партията не са изпратили покани до медии, които, по неговите думи, се финансират от чужди фондации и американското посолство, и помоли представителите на "Дневник", "Капитал", "Медияпул" и "Клуб Z", да напуснат. В противен случай обяви, че пресконференцията няма да започне, предава БНТ.

Костадин Костадинов помоли за съдействие служители на БТА за изгонването на журналистите, тъй като партията е наела пресклуба на Българска телеграфна агенция за пресконференцията си. След като това не се случи, той прекрати пресконференцията.

Преди минути той говори пред журналисти от всички медии отвън.

"Единственият мандат, който ще подкрепим, е мандатът на "Възраждане". Ние сме готови със свой кабинет и ще го представим, ако президентът връчи на "Възраждане" третия мандат. Най-вероятно отиваме на нови избори.", заяви той.

Опитите за съставяне на кабинет в рамките на първия мандат Костадинов определи така:

"Това правителство се формира от американското посолство в момента и една част от медиите, които са тук, работят в тази посока. Това правителство, което се готви, евроатлантическо, целта му е да вкара България във войната."

Според него всяка медия, получаваща финансиране от чужда държава, трябва да получи статут на чуждестранен агент, подобно на статута на руската RT в САЩ.

От партията ще инициират преговорен екип в 48-ото Народно събрание относно влизането на България в еврозоната. От "Възраждане" са категорично против присъединяването ни към еврозоната и настояват въпросът да се реши с референдум.

Според него искането за ускорено присъединяване на Украйна към НАТО противоречи на правилата на самия Алианс, защото на територията и има нерешен военен конфликт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    ...
    Костадине, К Е Ф И Ш М Е ! Никоя мазна мисирка, отново не можа да ти опонира. Ти ги отвя. Не съжалавам, че доведох родата при теб. Не ме разочарова. Пак ще я доведа. Дай боже и повече. Правилно говорене и никакво отстъпление, в стил Български войник. Дръж се ! С теб сме. Още малко и всичко ще си дойде на мястото. Успех !!!
  • -5
    4
    Fadt
    Действително е прав, америка нареди да има правителство и да ни вкарат в американската война срещу Русия!
  • 6
    3
    Густав Адолф
    Евтин ПР. Волката и той беше отворко с 10% преди години, но сега няма и 1. Това го чака и този кавал.
  • 8
    2
    ХЪХЪХЪХЪХЪХЪХЪ
    Копейката бил готов с правителство! Представям си изкукалия Слатанчо като вътрешен министър! вгъZZраждани, сър!
  • 14
    1
    daskal
    Започна се! Нали не се съмнявате, че този би издавал смъртни присъди без да му мигне окото?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари