Асен Василев: Има шанс вторият мандат да бъде реализиран

0
Абсолютно безотговорно към страната е да не направим опит, убедени са от "Продължаваме Промяната"
Абсолютно безотговорно към страната е да не направим опит, убедени са от "Продължаваме Промяната"

На поканата ни се отзоваха от "Демократична България", "БСП за България" и "Български възход", заяви съпредседателят на ПП

"Ако ни питате дали сме оптимисти, да кажем, че има шанс мандатът да бъде реализиран."

Това заяви на брифинг в парламента съпредседателят на "Продължаваме Промяната" (ПП) Асен Василев, предаде БТА. Преди това от формацията обявиха официално, че техният кандидат за премиер е Николай Денков.

"Дали шансът за кабинет с втория мандат е голям - виждате ситуацията в парламента между политическите сили, но да кажем, че е поне с една партия по-голям, отколкото при първия мандат", обясни Василев. Той смята, че сформиране на правителство и този парламент имат смисъл, ако може да се работи по важните приоритети на страната. И уточни, че на председателски съвет днес на поканата им са се отзовали от "Демократична България", "БСП за България" и "Български възход".

Смятаме да предложим кабинет на малцинството, първата основна задача е да се намери съгласие по политиките, след това по структурата и състава на Министерския съвет, подчерта съпредседателят на ПП. Абсолютно безотговорно към страната е да не направим опит, убедени са от "Продължаваме Промяната".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Охо-Бохо
    оохохохохохоохохохохохоохо:)))))))))))))))))))))))))))))
  • 2
    3
    ахХХ
    Ето защо българите планираме изгонване на сащническите войски от българските бази, изгонване на сащническия посланик, прекратяване на дипломацията с урода сащ, изгонване от България на всички сащнически нпо-та на цру на урода сащ! Искаме обявяване на сащ за терористична държава, обявяване на урода сащ, че е агресор! Искаме разполагане на руски военни сили, руска военна техника на цялата територия на България, за да се браним от сащническата агресия в региона! Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, создормон прасе и банкянската тиква! Трябва да направим това, за да се избавим от агресията на сащ и от лъгъбътъ извращенията, където ни водят атлантиците! България категорично отхвърля еврото и лъгъбътъ извращенията на сатанистите от сащ!
  • -8
    2
    бах ти глупаците
    Бързо приемане на еврото,оръжия за Украйна,изгонване на руските орки от България ,приемане на натовски бази на българска територия .Това е рецептата да се доближим до белите държави,а не да се върнем 100 години назад в прегръдка с азиатските варвари от Россия.Румъния ,Хърватско,Чехия,Словакия ,Полша ...всички го направиха и сега се радват на просперитет и инвестиции.Добре,че българите ,които искат да са с руската кочина са малцинство.Все пак Россия е терористична,варварска диктатура ....с приятел С.Корея и Венецуела.Не случайно казват....кажи ми кои са ти приятелите,че да ти кажа какъв си.
  • 3
    1
    сащ са сатанисти
    Времето е подходящо за изгонване на всеки сащнически посланик и персонала им от България! Време е България да вземе суверенитета си от Козяк! Атлантиците водят със себе си Содом и Гомор, но носят и тотално опустошешение на всичко българско и родно! Атлантиците и партиите им имат и друга цел - тотална подмяна на християнството с лъгъбътъ извращенията на сащ! Атлантиците в България не са бългаи, а са антибългари! Българското общество трябва да покаже, че иска суверенитета в свои ръце, но преди това е нужна малка крачка - изгонване на всеки сащнически посланик, късане на дипломацията със сащ за неопределено време! Атлантиците (антибътлгари и русофоби) тласнаха България като плацдарм на военни действия, вместо да сме миротворци, тези атлантици разпространиха по света, че България дава оръжия с цел "прекратяване" на специалната военна операция! Българското общество единно трябва да ОТХВЪРЛИ ЕВРОТО ЗАВИНАГИ! Не ни трябва шенген, дори Андрей Райчев многократно обясни, че не ни трябва този шенген! Щом някой или някои се определят за "евроатлантици" или "атлантици" или ориентацията им е такава - това са чужденци в България! Те се определят с ориентация, която не е българска, но не се определят за българи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари