Корнелия Нинова: Избори 2 в 1 е най-доброто за държавата

0
Не излъгахме никого от тези, които са ни избрали, посочи лидерът на БСП
Не излъгахме никого от тези, които са ни избрали, посочи лидерът на БСП Снимка: БСП

Не излъгахме никого от тези, които са ни избрали, посочи лидерът на БСП

"Избори 2 в 1 е най-добрият избор за държавата. Ние сме против задкулисие, паралелни договорки. Няма как да се предадем, останахме почти единствената алтернатива на това, което се случва, ние сме единствената алтернатива", каза лидерът на БСП Корнелия Нинова. Не излъгахме никого от тези, които са ни избрали, добави тя пред БНТ, предава БНР.

Нинова подчерта, че непрекъснато се борят с модела на задкулисието. "Някой да е чувал по време на управлението ни с ПП-ДБ да е имало такива скандали, да сме делили порции във властта, попита Нинова. Имаше в най-големите кризи стабилизиране на икономиката. Нямаше земеделски протести. БСП в онова правителство бяхме вътрешният коректив от всички глупости, които ПП-ДБ сега натвориха", каза лидерът на БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Кумуняст
    Сланинова,благодарим ти,че онищожи нашта партия БКП!На следващтите избори няма да земем 4 порцента!Повечето рушлямски кумуняси измряха,а младите за жълти копейки гласуват за "вгъZZраждани"!Слава на путлерчо!
  • 6
    1
    мм
    И за кого да гласуваме Нинова?Само да се харчат пари или трябва всички да се изринат и нещо ново или си стойте така без да харчите пари за избори а ги дайте на пенсионерите на хора нуждаещи се !!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари