Корнелия Нинова: Доволни сме от работата на Пенчо Милков

5
Лидерът на БСП е в Русе заедно с Изпълнителното бюро на партията
Лидерът на БСП е в Русе заедно с Изпълнителното бюро на партията Снимка: Дарик Радио

Лидерът на БСП е в Русе заедно с Изпълнителното бюро на партията

Корнелия Нинова заяви, че чака решението на местната структура, за да подкрепи Пенчо Милков за втори мандат.

"Доволни сме от работата на Пенчо Милков като кмет. Днес ни предстоят разговори и с местните структури и кмета Милков за евентуалната му кандидатура наесен за кмет." , заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Русе, цитирана от Дарик Радио. Нинова е в града заедно с Изпълнителното бюро на партията и депутати за среща с общинските и областните структури.

Милков обяви, че ще търси подкрепата на русенци за втори мандат още през месец март.

"Считам, че този първи мандат не ми стигна, и смятам решително да продължа работата си. Първата насока е материалната – Русе има нужда от рязко и видимо догонване спрямо много други български градове в градската и микроградската среда. Въпреки първите 2 години от управлението, белязани от ковид криза, намалени приходи и съпътстващи трудности, сега в последните две години започнахме мащабни строителни дейности за микроградската среда. Считам, че дължим това на хората.", каза тогава в интервю Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    30
    BA
    Г-жа Нинова, на какво отгоре е доволна? Улиците в мръсотия, разбити пътища, смет навсякъде. Пенчо тотално нехае за града. Абсолютно неспособен да управлява този красив град. Централните части са в укаяно състояние, какво да говорим за кварталите. Г-жа Нинова е трябвало да отиде по-далеч от хотел Рига. Да се разходи из града, па да попита няколко граждани, ако въобще са останали русенци в Русе. Май тук живееят от оклните села и малко градове, а русенци са по София и Варна.
  • 5
    29
    Майчице мила
    Пенчева, Ася Пенчева се е развилняла като хала. Менопаузата е гадно нещо, но тази семпла женица няма ли близки, които със спокоен и шепнещ тон да и препоръчат съответните лекарства? Тъпата и бездарна шунда се е взела насериозно и подскача не на кой да е, на Нешка Робева! Преди това на Волгин. Чакай бе! Коя точно си ти бе? Ако не е мъжа ти на работа при дедо Еконтий, ще ровиш по кофите!
  • 22
    28
    Пенчо осеменява корни
    Доволна си щото и тебе ли те осеменява шибана комунистическа курво,я да се разходим из Русе и да питаме народа дали са доволни от него?
  • 32
    27
    Мм
    Кат си доволна, земи си го у вас да си го гледаш. По некадърен кмет от Менчо, Русе никога не е имало !
  • 28
    26
    Бай Ставри
    Къде си бе?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари