Пенчо Милков: Много съм доволен от резултата

10
Пенчо Милков спечели нов мандат като кмет на Русе
Пенчо Милков спечели нов мандат като кмет на Русе

Пенчо Милков спечели нов мандат като кмет на Русе

"Благодаря на всички русенци, които излязоха и гласуваха. Благодаря и на всички, които ме подкрепиха. Подкрепата дава сила, но и създава изключително силно чувство за отговорност у мен. Удовлетворен съм от резултата." Това заяви на брифинг тази вечер пред сградата на Общината в крайдунавския град Пенчо Милков от местна коалиция "БСП за България", който е победител в балотажа за кметския пост на Русе според първите резултати от екзитпола на социологически агенции и печели втори мандат.

"Удовлетворен съм от резултата, защото той е по-висок от този на предните избори. Сега е постигнат в много по-трудна политическа обстановка, защото беше срещу представители на двете най-големи партии в страната, които я и управляват в момента. Реално считам, че това е персонална оценка към мен от страна на моите съграждани и се чувствам много силен от тази подкрепа", каза Милков.

Относно ниската избирателна активност Милков заяви, че според него хората са се уморили от толкова много избори в последните четири години.

"И искат от нас работа. Нямам търпение да се върна и да продължа, защото имам много задачи", каза Милков.

На въпрос как ще работи с новия Общински съвет, в който има представители на 11 политически формации, Милков заяви, че "русенци са разумни и след като така са гласували, това е моя отговорност да се срещна с всички групи в Общинския съвет и да направя всичко възможно да работим с най-широко представителство".

"Ще търся обединение около каузи", каза Милков и коментира, че ще се наложат промени в досегашния му екип.

По думите му сред първите задачи е да се асфалтират максимално много улици в града преди зимата, а също и подготовка за зимния период.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    48
    Русенец
    Този човек може ли да смята? Резултатът му бил по-добър от на предните избори?!!? Да получиш 63% от 15% гласували, било много добре?!?!
  • 3
    47
    до 10 ст.
    Дали е магаре,кон,катър или дръвник е все тая.Важно е от къде идва и кой носи зобта.Зобта пристига до Русе с маньоври и под,под,под изпълнители.На една крина,колко остава за града? Ни овце можеш да гледаш ,ни домашна котка.И това което е останало ако изобщо е останало попада в лапите на народният общински землячески и юнашки съвет избран с любов и нежност в сърцата и душата.Те ни го връщат възпоменателно е видно от състоянието на града.Еклери,патки,марципани,ментичка....насам народе,насам....битпазар,а не общински съвет.
  • 1
    46
    10 стинки
    Русе, град като Павликени, малко по-голям. Население около 43 хил (според изборната активност) и останалото - негласуващи роби. Т.е. заможен град с доста роби. Традиция е да се избира магаре за кмет и то да кара по два мандата, с тенденция за трети, но отгоре традиционно сменят магарето.
  • 5
    45
    До 38
    Рена в тази работа беше всъщност сама.Сама трябваше да се изправи срещу вся и всьо.Истински и съчуствах как бяха лавнали от горе и на паркинга.Просто Пе Пе тата са си Пе Пе та.Там нещата са гелосани и култивирани по комсомолски,а никой не долюбва комсомолски блясък.С идеята за билет от автобус до самолет старопрестолнии Еконтии приятно ни развеселяваше като душата на група пристанищни работници товаро-разтоварачи в почивка от пристанище изток.Особенно с пощите чашата преля по министерски.Всички тези тъпотии на лицето и гърба на Рена.Не съм и адвокат но не е толкова черна.Можеби е разчитала и на гилдията,но тя се оказа коварна,бездушна и мълчалива като в едно лицемерно съдебно заседание от модерните днешни времена.Еконтии си чете тихо молитви и тя сама срещу финасови позиции и мераци.Нещо джентълмените около нея пристягат колани и са в кьошето.Не са словоохотливи особенно на местно ниво.Дамска им работа,мислят и за утрешният ден и следващите дни.Оставиха Рена сама да се разправя за това и онова.В Русе гласецът им не се чу,по нежни бяха и от славей.Сакън да не обидят някой.
  • 5
    44
    мм
    Този олигофрен се оказа по малкото зло от другите от кол и въже не можаха един нормален човек да кандидатират е предстои доизгонване на младите хора нали хубави заплати им дава колкото да не им зарастнат задните части да ни е честит
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари