Крум Зарков: БСП е твърдо решена да запази кмета си в Русе

1
Според социалистите Милков е успешен кмет на Русе
Според социалистите Милков е успешен кмет на Русе

"БСП е твърдо решена да запази кмета си в Русе и в следващия мандат, но предстои доста работа"

Това заяви депутатът от „БСП за България“ от Русе Крум Зарков, цитиран от Русе Медиа.

 В понеделник вечерта той участва в заседание на Областния съвет на БСП в Русе, което беше част от обиколката, организирана от националното ръководство на партията и народните представителите из страната.

„Целта на този десант е да запознае членовете на БСП и партийните ни организации какво прави БСП във властта, какви са параметрите на новия бюджет, защо той е социален, за какво сме се преборили, за какво има още да се борим да се постигне. С нас бяха Динко Желев, организационен секретар за областта, и областният председател на БСП Пламен Рашев, който постави въпросите и за местните избори и подготовката на партията за тях“, коментира Зарков.

Пламен Рашев сподели, че социалистите са подкрепени и от коалиционните партньори от АБВ, които също са присъствали на съвета. „Имаме общи действия и общи намерения да направим това, което сме направили. Доказали сме,че Русе може. Имаме положителния опит, имаме си и кмет-социалист, така че вървим напред“, каза още Рашев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    10
    Русенец
    Рано е узрял канабиса, тази година.
  • 13
    9
    Orthodox
    Втори мандат за Пенчо? НИКОГА!!!
  • 13
    8
    Русенлия
    Онази некадърница за.кмет по строителните въпроси Магдалена някоя си докога ще я държат? Отдавна трябваше да й бият дузпата!
  • 21
    7
    Групенфюрер Мюлер
    Другарю Зарков, ама моля Ви вземайте си го, вземете си и цялата болшевишка банда на АБПФК / $ОбичамеРусе$, както и 30 000 зеленчука търкащи билетчета, дето го избраха!
  • 24
    6
    Общинска булка
    Ще го държим- добре аргасва - пък и лампичката му свети до късно!Деца!Деца трябват нами !!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари