Пенчо Милков е новият стар кмет на Русе

5
Над 60% от гласувалите са подкрепили Пенчо Милков
Над 60% от гласувалите са подкрепили Пенчо Милков

Над 60% от гласувалите са подкрепили Пенчо Милков

Данните на „Тренд” показват, че в Русе, с убедителна преднина, втори кметски мандат получи Пенчо Милков от "БСП за България" – 60,5%. Иван Иванов от ГЕРБ завоюва 33% от гласовете на упражнилите правото си на вот. "Не подкрепям никого" - 6,4 на сто.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    35
    Радослав Обрешков
    До до 23: това, че закона е писан от същите нелегитимни образи, не прави кметицата по легитимна! С жалките 12% подкрепа за нея са гласували само от общината, за да си запазят работните места! Даже бабите не са гласували за тази жалка пародия на кметица! С тези жалки проценти не е способна дори да се маскира като кметица за Хелоуин! Кучетата пред общината са по легитимни от нея защото повече хора ги хранят отколкото са гласували за тази пародия на кметица!
  • 6
    34
    Aha
    С колко гласа стана кмет ?
  • 6
    33
    До (До 28)
    Че той Пенчо е гербаджийска подлога ако не сте го разбрали само че се води БСП
  • 6
    32
    Красьо
    Пенчо се води от БСП а дефакто е слуга на гербаджийските мърши които завладяха града ако някой още не го е разбрал да се замисли
  • 5
    31
    Очакванията отЛеблебийски -...
    Очаквам преференции за фирма Еконт и поне заместник кметско място, иначе защо ППДБ те подкрепихме Очакваме всички павилиони на Лафка да бъдат дадени за банички на Баничката, иначе защо те подкрепихме на балотажа Очакваме 4 години всички мотори и рокери да бъдат ненаказуеми, иначе защо Психото и сие те подкрепихме на балотажа Идва ден да разпащане, няма безплатен обяд
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари