Кола с мигранти се блъсна в електрически стълб в Елхово

2

По неофициална информация един от тях е загинал на място

Лек автомобил с нелегални мигранти се е блъснал в електрически стълб в Елхово. В колата са били 10 бежанци.

По неофициална информация един от тях е загинал на място, други четирима са транспортирани до МБАЛ "Свети Пантелеймон" в Ямбол в тежко състояние, предава БНТ.

Екипи на пожарната и електроразпределителното дружество бяха на мястото на инцидента. Преди около месец в центъра на Елхово след гонка с полицията кола с мигранти се приближи опасно до жилищна сграда.

Тогава шофьорът на автомобила и неговият спътник скочиха в движение и оставиха колата да се движи по инерция на оживено кръстовище. При инцидента нямаше пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари